reklama
ruda80
Fanka BB :)
Ja na początek to chce kupić kocyk. Bo jak urodzę to będzie koniec maja i lato , a latem wydaje mi się ,że w takim śpiworku to za ciepło będzie dziecku.
tysia123
Też chyba raczej wole dzieciaczka zawijac "na naleśnika" albo przykrywac kocykiem. Te śpiworki wydaja sie zimowe. Poza tym nie wyobrazam sobie jak dziecko jest pozapinane w takim spiworku, zeby w nocy sprawnie sprawdzic czy nie przesikalo pieluchy itp. No ale w koncu jednemu pasuje i podoba sie jedno, drugiemu drugie
magda102
U mnie będzie normalna pościel, jeśli będzie za gorąco wyciągnę z poszwy wkład i włożę lekki kocyk - taka letnia kołderka. Rożek standardowo od pierwszych dni, ale nie do spania... Mi się rożek przydawał do karmienia, łatwiej wziąć dziecko w rożku niż na jakiejś poduszce czy w grubym becie.
Co do śpiworków, mi się bardzo podobają, ale na początek kupować nie będę. Przydadzą się później jak mała ciutkę podrośnie, poco teraz pakować dzieciaka w taką "kiszkę" skoro i tak na początku się nie rozkopie choć nie wiem jak bardzo by chciało.
Co do śpiworków, mi się bardzo podobają, ale na początek kupować nie będę. Przydadzą się później jak mała ciutkę podrośnie, poco teraz pakować dzieciaka w taką "kiszkę" skoro i tak na początku się nie rozkopie choć nie wiem jak bardzo by chciało.
Ja już z ciuchami zakończyłam kariere przyszła babcia tak poszalała że ma juz dla małej 10kg ciuszków do tego jeszcze dojdą te co ja kupiłam wiec mam spokój. Teraz rozglądam sie za kupnem wózka, łóżeczko to zakosze komuś z rodziny bo chce to najzwyklejsze tradycyjne.
Dziś zakupiłam laktator bo uznałam że niestety pare razy bede musiała zostawić dziecko z kimś pod opieką bo nie uda mi się załatwić przed porodem wszystkich spraw uczelnianych, wiec to narzedzie tortur napewno mi sie przyda.
LAKTATOR PHILIPS AVENT ISIS VIA NEW MODEL 0% BPA ! (884490406) - Aukcje internetowe Allegro
Dziś zakupiłam laktator bo uznałam że niestety pare razy bede musiała zostawić dziecko z kimś pod opieką bo nie uda mi się załatwić przed porodem wszystkich spraw uczelnianych, wiec to narzedzie tortur napewno mi sie przyda.
LAKTATOR PHILIPS AVENT ISIS VIA NEW MODEL 0% BPA ! (884490406) - Aukcje internetowe Allegro
Mam pytanie do doświadczonych Mamusiek, który jest lepszy ten co shyangel kupila czy taki
Laktator ręczny ISIS Avent PHILIPS 0% BPA M.1 (865812834) - Aukcje internetowe Allegro
Bo ja jestem zielona w te klocki
Agnieszka77
A ja kupiłam (przy pomocy córki;-)) huśtawkę z projektorem,leżaczek i wanienkę;-) No i zaszalałam...na razie na ten miesiąc stopuję.Ciuszki też już mam(multum;-)) tylko problem gdzie je układać,więc będzie trzeba kupić jakąś małą szafę;-).
Hej Kochane,
wpadam na chwilkę, bo mam sporo rzeczy na głowie dzisiaj, a jak zwykle za późno wstałam. O 11.00
Wczoraj zamówiłam kilka rzeczy aż na 7 aukcjach u jednego Sprzedwacy i chcę Wam podpowiedzieć, że np ma sudocrem 125 gram + 15g gratis za 16,99 oraz tanie butelki tommee tippee, jeśli któras chce takie kupić.
Ja zamówiłam 2 * 150 ml oraz 2 * 260 ml na przyszłość. Jak już składam zamówienie, to wolę raz zapłacić za przesyłkę
Oto przykładowy link. Poszperajcie sobie w Jego ofercie
Tomme Tippee BUTELKA 260 ml 0% Bph+SMOCZEK tanio (871363770) - Aukcje internetowe Allegro
Aaaa, i dzięki za cynk o Tesco. Może się dodatkowo wybiorę jeszcze dzisiaj po te wkładki laktacyjne
buziole
wpadam na chwilkę, bo mam sporo rzeczy na głowie dzisiaj, a jak zwykle za późno wstałam. O 11.00
Wczoraj zamówiłam kilka rzeczy aż na 7 aukcjach u jednego Sprzedwacy i chcę Wam podpowiedzieć, że np ma sudocrem 125 gram + 15g gratis za 16,99 oraz tanie butelki tommee tippee, jeśli któras chce takie kupić.
Ja zamówiłam 2 * 150 ml oraz 2 * 260 ml na przyszłość. Jak już składam zamówienie, to wolę raz zapłacić za przesyłkę
Oto przykładowy link. Poszperajcie sobie w Jego ofercie
Tomme Tippee BUTELKA 260 ml 0% Bph+SMOCZEK tanio (871363770) - Aukcje internetowe Allegro
Aaaa, i dzięki za cynk o Tesco. Może się dodatkowo wybiorę jeszcze dzisiaj po te wkładki laktacyjne
buziole
reklama