reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

Dziewczyny, ja wiem że temat rowerków biegowych był juz przerabiany, ale ja nadal w czarnej d. a chcemy rowerek kupić. Zdecydowani bylismy na ten z Decathlona. Ale doczytalam ze on jest dla dzieci o wzroscie 85-100 cm, 2-4 lata. Aguska ma juz 97 cm ;/ wiec chyba za maly bedzie? niestety nie mam mozliwosci przymierzyc bo Decathlonu u nas niet.....

Wpadł wam w oko odrobinke wiekszy rowerek - fajny, lekki i w miare tani?

reklama
Dziewczyny, ja wiem że temat rowerków biegowych był juz przerabiany, ale ja nadal w czarnej d. a chcemy rowerek kupić. Zdecydowani bylismy na ten z Decathlona. Ale doczytalam ze on jest dla dzieci o wzroscie 85-100 cm, 2-4 lata. Aguska ma juz 97 cm ;/ wiec chyba za maly bedzie? niestety nie mam mozliwosci przymierzyc bo Decathlonu u nas niet.....

choc cena powala, to polecam first bike.. niezmiennie...:))

97 cm?? :szok::szok:

aureolcia - tak plus minus 2 cm bo troche sie kreciła, ale w domu jak ja mierzyłam tez tak wychodzi. Genralnie górę ubrania kupuje jej na 98 a niektóre koszulki ma 104 (np z ReKidsa).

O wow........:szok: A ja myślałam, że Franek jest wysoki;-) To ze wzrostem chyba wyskoczyła już w ogóle z siatki centylowej....

Normalnie zaraz pójde i ja zmierze jeszcze raz bo zaczynam powatpiewać w moje pomiary ;) A tak serio to na placu zabaw każdy daje jej 3 lata..... i w sumie jest równa z dziecmi w takim wieku własnie wiec serio wysoka jest. Ale chyba kilkoro dzieci wysokich tez tu jest wśród majówczatek......

tysia polecam stronę aktywnysmyk.pl (coś nie chce mi się przekopiować link:/). Tam masz super przegląd rowerków biegowych wg różnych kryteriów. Ze swojej storny nie polecam rowerków z ograniczonym skrętem kierownicy. Karolek po dwóch spacerkach załapał jak się skręca i nie ma z tym najmniejszego probelmu:tak:.

reklama
Do góry