reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
aga, malina, koników jest 16 sztuk, mają przekrecane glowy, grzywy i ogony do czesania.. do zapinania mnostwo spinek i gumek i takich koralików, grzebyk, szczotkę i lusterko.. nie wydają dzwieków ale są kolorowe i kolory nie krzyczące ale fajne i zywe.. mają tez malowidelka...

a wiec??? decyzja??

Ja bym chciała, ale niestety P. ma dopiero kasę 9-go, więc chyba podziękuję....
na dodatek przypomniało mi się, że nie przelałam ci jeszcze kasy za podgrzewacz i w ogóle mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(, nie zasłużyłam na drugą szansę:-:)zawstydzona/y:

Ola dostalaa koniki na dzien dziecka,bardzo fajne:-)jak zobaczylam to sie ździwilam ile tego:szok:tzn bardzo duzo.
Fajnei sie nimi bawimy,zapinamy spineczki,czeszemy,wczoraj pzrez pol dnia ja nosilam spinki bo Ola mi zakladala:-D

Alcia daj znac czy zmywarka wybrana,mnie tez wkrotce czeka zakup wiec wszystkie rady cenne:)

Alis ja wczoraj kupiłam w realu jakiś mały zestaw ciastoliny, tej play doh, i mimo, że bawiliśmy się na puchatym kocu:zawstydzona/y:, to nie została żadna plamka, wszystko pięknie sie zsycha i nie przykleja. Nawet trochę podeptałam na panelach, a później i tak wszystko ładnie zmiotło się:tak:. Także my chyba będziemy tylko jej używać. I na pewno nie barwi!

reklama
Do góry