reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
aga, malina, koników jest 16 sztuk, mają przekrecane glowy, grzywy i ogony do czesania.. do zapinania mnostwo spinek i gumek i takich koralików, grzebyk, szczotkę i lusterko.. nie wydają dzwieków ale są kolorowe i kolory nie krzyczące ale fajne i zywe.. mają tez malowidelka...

a wiec??? decyzja??

Ja bym chciała, ale niestety P. ma dopiero kasę 9-go, więc chyba podziękuję....
na dodatek przypomniało mi się, że nie przelałam ci jeszcze kasy za podgrzewacz i w ogóle mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(, nie zasłużyłam na drugą szansę:-:)zawstydzona/y:

Ola dostalaa koniki na dzien dziecka,bardzo fajne:-)jak zobaczylam to sie ździwilam ile tego:szok:tzn bardzo duzo.
Fajnei sie nimi bawimy,zapinamy spineczki,czeszemy,wczoraj pzrez pol dnia ja nosilam spinki bo Ola mi zakladala:-D

Alcia daj znac czy zmywarka wybrana,mnie tez wkrotce czeka zakup wiec wszystkie rady cenne:)

Alis ja wczoraj kupiłam w realu jakiś mały zestaw ciastoliny, tej play doh, i mimo, że bawiliśmy się na puchatym kocu:zawstydzona/y:, to nie została żadna plamka, wszystko pięknie sie zsycha i nie przykleja. Nawet trochę podeptałam na panelach, a później i tak wszystko ładnie zmiotło się:tak:. Także my chyba będziemy tylko jej używać. I na pewno nie barwi!

reklama
Do góry