reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Krewetka a to są takie zwykłe majtki? Bo jeśli tak to mnie cena powala...i nie wiem czemu nazywają się treningowe ;P

One są chyba z cienkim wkładem, żeby siuśki od razu po nogach nie poleciały. Dużo wilgoci nie utrzymają, pewnie mogą się sprawdzić na jakieś dłuższe wyjścia, żeby pieluchy nie zakładać, a w razie wpadki nie zmoczy się całe ubranko.
Ale jak dla mnie zbędne;)

Alis nie wiem chyba majtki treningowe nie przepuszczają na zewnątrz (jak pielucha), ale też nie wchłaniają wilgoci, więc dziecku jest mokro i czuje że coś jest nie halo (o ile oczywiście robi to na nim wrazenie ;-))

A no teraz już rozumiem :) Ale czy to faktycznie takie przydatne? Nie wiem, my próbujemy ze zwykłymi i chyba wystarczy. Ale muszę przyznać, że mają śliczne wzory :)

Alis nie wiem, zastanawiam się bo nic tylko latam ze szmata i ścieram kałuże
No właśnie, jeśli rzeczywiście nie przepuszczają siuśków, to dobra opcja jeśli nie chce się mieć zsikanego łóżka/kanap/foteli itd... Pchyba po wyłapcie też zamówię ze 3 pary:tak:.

Na forach sobie o tym poczytałam. Nie da rady traktowac tych majtek jako pieluchy, bo nie są takie chłonne. Chyba to właśnie bardziej na tej zasadzie, żeby ze szmatą od razu nie lecieć jak dziecko się zsika.

Obserwuję 40 aukcji z krótkimi spodenkami. 20 dla Jaśka, 20 dla Jagody. Chyba na łeb upadłam, jak myślę, że będę pilnować zakończenia każdej z nich.

reklama
Ja wczoraj odwiedziłam przydomowego lumpka i wyhaczyłam 4 pary krótkich spodenek dla Majki na lato :) 2 pary z nexta i jakieś girl2girl za całe 12zł :D

Do góry