reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Ok, doczytałam, bo pamietałam, że niedawno o tym pisałaś. Nie wiem jak to możliwe, ale u nas sie nigdzie nie poprzylepiała. Fakt, kruszy sie, ale nie pozostawia plam.

Strasznie się kruszy i wysycha na kamień, nawet jak doda się kroplę wody to trzeba się nieźle namęczyć żeby ją 'wyrobić', dla mnie za dużo minusów :(

Ta piankolina jest za to super, leciutka, mięciutka, w zasadzie bez żadnego wysiłku można ją ugniatać, trochę barwi ręce (taki proszek jakby zostaje) ale może to przejściowe? Dziewczyny, które mają dłużej piankolinę proszę o odpowiedź :)

Ja wciąż chcę!!! jak się uda zanabyć poślij mi priva z nr konta :-) z góry wielgachne dzięki!!!

Ja bym chciała, ale niestety P. ma dopiero kasę 9-go, więc chyba podziękuję....
na dodatek przypomniało mi się, że nie przelałam ci jeszcze kasy za podgrzewacz i w ogóle mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(, nie zasłużyłam na drugą szansę:-:)zawstydzona/y:

Ja bym chciala, a poczekalabys na kase z jakis tydzien?:zawstydzona/y:

oczywiscie ze poczekam... dopiero jutro zamierzam jechać do Tesco zakupić Wam te zestawy koników, jesli dalej cena sie utrzymała 49,99:tak:

oleska, nie gadaj glupot...:-D

Ja wciąż chcę!!! jak się uda zanabyć poślij mi priva z nr konta :-) z góry wielgachne dzięki!!!

Ja bym chciała, ale niestety P. ma dopiero kasę 9-go, więc chyba podziękuję....
na dodatek przypomniało mi się, że nie przelałam ci jeszcze kasy za podgrzewacz i w ogóle mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(, nie zasłużyłam na drugą szansę:-:)zawstydzona/y:

Aaa, czyli play doh też robi piankolinę?A. Wlasciwe chyba hasbro?

juz sie zakrecilam, ale wyglada mi na to, iż my tez piankoline mamy z COBI...ale taki zestaw co sie lody robi.....

o taki mamy: http://allegro.pl/moon-dough-piankolina-lody-od-cobi-i2378472244.html

nie wiem czemu mi sie wydawalo (bylam pewna nawet) ze mamy z play doh:p)

Ostatnia edycja:
reklama
Czyli mamy to samo niby, moja lekko barwi ręce i się kruszy...ehh chyba kupię młodej zwykła plastelinę i będzie spokój ;P

Do góry