reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Ok, doczytałam, bo pamietałam, że niedawno o tym pisałaś. Nie wiem jak to możliwe, ale u nas sie nigdzie nie poprzylepiała. Fakt, kruszy sie, ale nie pozostawia plam.

Strasznie się kruszy i wysycha na kamień, nawet jak doda się kroplę wody to trzeba się nieźle namęczyć żeby ją 'wyrobić', dla mnie za dużo minusów :(

Ta piankolina jest za to super, leciutka, mięciutka, w zasadzie bez żadnego wysiłku można ją ugniatać, trochę barwi ręce (taki proszek jakby zostaje) ale może to przejściowe? Dziewczyny, które mają dłużej piankolinę proszę o odpowiedź :)

Ja wciąż chcę!!! jak się uda zanabyć poślij mi priva z nr konta :-) z góry wielgachne dzięki!!!

Ja bym chciała, ale niestety P. ma dopiero kasę 9-go, więc chyba podziękuję....
na dodatek przypomniało mi się, że nie przelałam ci jeszcze kasy za podgrzewacz i w ogóle mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(, nie zasłużyłam na drugą szansę:-:)zawstydzona/y:

Ja bym chciala, a poczekalabys na kase z jakis tydzien?:zawstydzona/y:

oczywiscie ze poczekam... dopiero jutro zamierzam jechać do Tesco zakupić Wam te zestawy koników, jesli dalej cena sie utrzymała 49,99:tak:

oleska, nie gadaj glupot...:-D

Ja wciąż chcę!!! jak się uda zanabyć poślij mi priva z nr konta :-) z góry wielgachne dzięki!!!

Ja bym chciała, ale niestety P. ma dopiero kasę 9-go, więc chyba podziękuję....
na dodatek przypomniało mi się, że nie przelałam ci jeszcze kasy za podgrzewacz i w ogóle mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(, nie zasłużyłam na drugą szansę:-:)zawstydzona/y:

Aaa, czyli play doh też robi piankolinę?A. Wlasciwe chyba hasbro?

juz sie zakrecilam, ale wyglada mi na to, iż my tez piankoline mamy z COBI...ale taki zestaw co sie lody robi.....

o taki mamy: http://allegro.pl/moon-dough-piankolina-lody-od-cobi-i2378472244.html

nie wiem czemu mi sie wydawalo (bylam pewna nawet) ze mamy z play doh:p)

Ostatnia edycja:
reklama
Czyli mamy to samo niby, moja lekko barwi ręce i się kruszy...ehh chyba kupię młodej zwykła plastelinę i będzie spokój ;P

Do góry