estragon
mamusia synusia:P
A co z nią nie tak?Estragon my mamy tony ciastoliny i ja już za nią podziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co z nią nie tak?Estragon my mamy tony ciastoliny i ja już za nią podziękuję
Właśnie doszła zamówiona piankolina, ona barwi ręce! Buuu...
Ja wciąż chcę!!! jak się uda zanabyć poślij mi priva z nr konta :-) z góry wielgachne dzięki!!!
Ja bym chciała, ale niestety P. ma dopiero kasę 9-go, więc chyba podziękuję....
na dodatek przypomniało mi się, że nie przelałam ci jeszcze kasy za podgrzewacz i w ogóle mi wstyd:-(, nie zasłużyłam na drugą szansę:-zawstydzona/y:
Ja bym chciala, a poczekalabys na kase z jakis tydzien?
a macie jakiej firmy?? paly doh rzadko kiedy barwi cokolwiek, ale podróby neistety są gorszej jakosci.. my mamy piankoline playdoha i rewelacyjna...
Ja wciąż chcę!!! jak się uda zanabyć poślij mi priva z nr konta :-) z góry wielgachne dzięki!!!
Ja bym chciała, ale niestety P. ma dopiero kasę 9-go, więc chyba podziękuję....
na dodatek przypomniało mi się, że nie przelałam ci jeszcze kasy za podgrzewacz i w ogóle mi wstyd:-(, nie zasłużyłam na drugą szansę:-zawstydzona/y:
Aaa, czyli play doh też robi piankolinę?A. Wlasciwe chyba hasbro?