reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Dziewczyny,

mam do sprzedania sandałki prześliczne z nexta - na Tochę na styk teraz (bo ma dziewcze sporą stopę) więc na lato będą za małe, może któraś się skusi, zupełnie nowe, oddam za 65 PLN + przesyłka

NEXT NOWE sandały r. 7 UK (23) (2299181335) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a i jeszcze jakby któraś miała ochotę:

Sandałki Hello Kitty H&M r.24 (2287709428) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

te sprzedam za 35 pln + przesyłka
te za 35zł jaką mają długość??

reklama
a ja znów zaczęłam zastanawiać się co kupić małemu na urodziny, bo nie chcę żadnego dodatkowej zbędnej zabawki (ma tego tyle że już zasypujemy się, a wiadomo że połowy nie używa i sie kurzy). W planach cały czas była ślizgawka, ewentualnie trampolina do ogrodu, ale przy angielskiej pogodzie nie wiem ile te dziecko skorzysta z tych rzeczy. Ostatnio myślałam o jakimś większym aucie, Filip ma teraz fazę na auta, nic innego go nie interesuje,i są takie fajne auta na akumulator (jada z prędkością 5km/h więc spokojnie nigdzie mi nie ucieknie:-D;-))

Piszcie laski jakie prezenty będą dostawać dzieciaki, to może mi coś podsuniecie :-)

wiolan czy te kolejki o których bodajże kiedyś pisałaś z tesco to te:

http://www.tesco.com/groceries/Product/Details/?id=270485219 ??

ewentualnie myślałam o takiej:

http://www.argos.co.uk/static/Produ...417630|Car+tracks+and+train+sets|14417631.htm

nie wiem czy różnią sie jakością, wygladaja na podobne więc chyba z obu by elementy do siebie pasowały.

Ostatnia edycja:
Piszcie laski jakie prezenty będą dostawać dzieciaki, to może mi coś podsuniecie :-)

wiolan czy te kolejki o których bodajże kiedyś pisałaś z tesco to te:

Carousel Wooden Train Set 60 Pcs - Groceries - Tesco Groceries ??

ewentualnie myślałam o takiej:

Buy Chad Valley 60 Piece Train Set at Argos.co.uk - Your Online Shop for Car tracks and train sets.

nie wiem czy różnią sie jakością, wygladaja na podobne więc chyba z obu by elementy do siebie pasowały.

mamy dokladnie zestaw z pierwszego linka i uwazam go za super...
podejrzewam ze ten z drugiego jest kompatybilny z tymi z tesco... przyjrzyj sie dokladnie na polaczenia... i wazna jest szerokosc torów... musza byc takie same w obu zestawach..

reklama
Do góry