reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

Dziewczyny,

mam do sprzedania sandałki prześliczne z nexta - na Tochę na styk teraz (bo ma dziewcze sporą stopę) więc na lato będą za małe, może któraś się skusi, zupełnie nowe, oddam za 65 PLN + przesyłka

NEXT NOWE sandały r. 7 UK (23) (2299181335) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a i jeszcze jakby któraś miała ochotę:

Sandałki Hello Kitty H&M r.24 (2287709428) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

te sprzedam za 35 pln + przesyłka
te za 35zł jaką mają długość??

reklama
a ja znów zaczęłam zastanawiać się co kupić małemu na urodziny, bo nie chcę żadnego dodatkowej zbędnej zabawki (ma tego tyle że już zasypujemy się, a wiadomo że połowy nie używa i sie kurzy). W planach cały czas była ślizgawka, ewentualnie trampolina do ogrodu, ale przy angielskiej pogodzie nie wiem ile te dziecko skorzysta z tych rzeczy. Ostatnio myślałam o jakimś większym aucie, Filip ma teraz fazę na auta, nic innego go nie interesuje,i są takie fajne auta na akumulator (jada z prędkością 5km/h więc spokojnie nigdzie mi nie ucieknie:-D;-))

Piszcie laski jakie prezenty będą dostawać dzieciaki, to może mi coś podsuniecie :-)

wiolan czy te kolejki o których bodajże kiedyś pisałaś z tesco to te:

http://www.tesco.com/groceries/Product/Details/?id=270485219 ??

ewentualnie myślałam o takiej:

http://www.argos.co.uk/static/Produ...417630|Car+tracks+and+train+sets|14417631.htm

nie wiem czy różnią sie jakością, wygladaja na podobne więc chyba z obu by elementy do siebie pasowały.

Ostatnia edycja:
Piszcie laski jakie prezenty będą dostawać dzieciaki, to może mi coś podsuniecie :-)

wiolan czy te kolejki o których bodajże kiedyś pisałaś z tesco to te:

Carousel Wooden Train Set 60 Pcs - Groceries - Tesco Groceries ??

ewentualnie myślałam o takiej:

Buy Chad Valley 60 Piece Train Set at Argos.co.uk - Your Online Shop for Car tracks and train sets.

nie wiem czy różnią sie jakością, wygladaja na podobne więc chyba z obu by elementy do siebie pasowały.

mamy dokladnie zestaw z pierwszego linka i uwazam go za super...
podejrzewam ze ten z drugiego jest kompatybilny z tymi z tesco... przyjrzyj sie dokladnie na polaczenia... i wazna jest szerokosc torów... musza byc takie same w obu zestawach..

reklama
Do góry