reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

witam,
chętnie pomogę mój synio ma rok i 8 mies. jeździ na takim ROWER PUKY LR M stymulujący rozwój made in germany (2285069697) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. od jakichś 3 -4mies. ten rowerek co ty pokazałaś moim zdaniem będzie za duży dla Twojej córci żeby mogła na nim jechać musi cała nóżka ziemi dotykać i mieć lekko ugięte kolanka by czula się bezpiecznie w tym rowerku wg. mnie masz za wysokie siodełko 39 cm, to nóżka by musiała mieć dł z 43cm najprościej postawic malca przy ścianie włożyć między nogi zeszyt i zmierzyć jaka jest dł. nóżki :) życze powodzenia i owocnych wyborów :)

reklama
Dziewczyny, szybkie pytanie: ma któraś latorośl taki rowerek, nadaje się dla malucha jak nasze, rzeczywiście lekki i nie za wysoki?????

Drewniany rowerek biegowy Laufrad BIKER EasyGo 24h (2312509429) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

malina, ksiulka ma racje.. nozki musza swobodnie cale dotykać podłoża aby moć trzymac rownowage.... przy za wysokim siodelku niestety dziecko nie zlapie rownowagi i sie zrazi do rowerka... na samych palcach nie potrzyma rowerka... i siebie...
puky ma rzeczywiscie dosc nisko siodelko i dodatkowo ma to miejsce na odkladanie nozek jak juz dziecko sie nauczy dobrze jezdzic, to sie rozpedza i uklada nozki wlanie przed siodelkiem..
poza tym 3,4 kg rowerek bez hamulców to dosc ciezki.. szukaj taki okolo 3 kg.. niby nie duza roznica ale dla nas... dla dziecka to duzo..

dziewczyny jesczze raz prosze o linki do Waszych rowerkow biegowych bo urodzinki coraz blizej,pliss
z gory dzieki:-)jaksie sprawdzaja u Was

Dziewczyny, czy puzzle ze Stonki ( z literkami/cyferkami) tez sa u was takim hitem? Agusia układa je po 10 razy dziennie (literki) - zaczyna i konczy z nimi dzien. Bezbłędnie szuka własciwego elementu jak mówię "teraz m jak motyl)......ostatnio samodzielnie ułozyła do literki H..... Ja rozumiem że dziecku sie podoba ale z moim G mamy tych puzzli juz powyzej uszu ....

Dziewczyny, czy puzzle ze Stonki ( z literkami/cyferkami) tez sa u was takim hitem? Agusia układa je po 10 razy dziennie (literki) - zaczyna i konczy z nimi dzien. Bezbłędnie szuka własciwego elementu jak mówię "teraz m jak motyl)......ostatnio samodzielnie ułozyła do literki H..... Ja rozumiem że dziecku sie podoba ale z moim G mamy tych puzzli juz powyzej uszu ....
u nas jak na razie poszły w kąt;P spróbujemy za jakiś czas

reklama
Pierwsze dwa dni byly hitem, teraz. Leza w kacie.
za to powrocil do ksiazek z literkami i sprawnie do 10 liczy.

Do góry