reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Tysia, a Ty spać nie możesz? ;-)

o 8 musieliśmy byc u rodziców więc tylko taka pora wchodziła w grę.

szkoda że wcześniej o tych puzlach nie przeczytałam teraz to już u mnie będą pustki......

a to nigdy nie wiadomo. W piatek w jednej Biedronce nie było puzzli, a w sobote w innej był pełny kosz. Takze mysle ze warto zajrzec i sprawdzic.

reklama
hej dziewczyny
czy u Was w Lidlu były taki śliczne piżamki dziewczęce z gazetki (chodzi opizamki z falbanką)?

U mnie we wrocławiu były jakies zupełnie inne wzory, Pani obdzwoniła inne okoliczne Lidle i ponoć to samo?
Pognałam ciocię w innym mieście i tez nic:-( a strasznie się na nie napaliłam

w tym lidlu na grabiszyńskiej w sobotę były te z falbanką, ale nie przyglądałam się rozmiarom,
a w to, że obdzwoniła inne lidle to nie wierzę :/

bali dzięki, na grabiszyńskiej kupiłam jedną, a potem podjechałam po drugi wzór do "mojego" Lidla na powstańców Śl. i tym razem byłą pełna rozmiarówka i oba wzory - może to kogoś zainteresuje:tak:
sa tez wzory wyprzedażowe, za 11,99zł, też dosyć ładne

Piżamki śliczne i jakość też super (jedną kupioną wczesniej już prałam), ładnie leżą, bluzki wąskie i długie. Porównuje z piżamkami Cocodrillo, które mają bluzeczki szerokie i krótkie (brzuszek wychodzi na wierzch) no i kurczą się w praniu.

melduję że również jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami biedronkowych puzzli :-) Co prawda zobaczymy je najprawdopodobniej dopiero w lipcu, jak przylecimy do PL ale ważne że udało się kupić :-)

martina - przesyłka dziś do mnie dotarła :-) ślicznie dziękuję, ciuszki fantastyczne, ale butki wygrywają :-) raz jeszcze wielkie dzięki :-)

reklama
Do góry