reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

Tysia, a Ty spać nie możesz? ;-)

o 8 musieliśmy byc u rodziców więc tylko taka pora wchodziła w grę.

szkoda że wcześniej o tych puzlach nie przeczytałam teraz to już u mnie będą pustki......

a to nigdy nie wiadomo. W piatek w jednej Biedronce nie było puzzli, a w sobote w innej był pełny kosz. Takze mysle ze warto zajrzec i sprawdzic.

reklama
hej dziewczyny
czy u Was w Lidlu były taki śliczne piżamki dziewczęce z gazetki (chodzi opizamki z falbanką)?

U mnie we wrocławiu były jakies zupełnie inne wzory, Pani obdzwoniła inne okoliczne Lidle i ponoć to samo?
Pognałam ciocię w innym mieście i tez nic:-( a strasznie się na nie napaliłam

w tym lidlu na grabiszyńskiej w sobotę były te z falbanką, ale nie przyglądałam się rozmiarom,
a w to, że obdzwoniła inne lidle to nie wierzę :/

bali dzięki, na grabiszyńskiej kupiłam jedną, a potem podjechałam po drugi wzór do "mojego" Lidla na powstańców Śl. i tym razem byłą pełna rozmiarówka i oba wzory - może to kogoś zainteresuje:tak:
sa tez wzory wyprzedażowe, za 11,99zł, też dosyć ładne

Piżamki śliczne i jakość też super (jedną kupioną wczesniej już prałam), ładnie leżą, bluzki wąskie i długie. Porównuje z piżamkami Cocodrillo, które mają bluzeczki szerokie i krótkie (brzuszek wychodzi na wierzch) no i kurczą się w praniu.

melduję że również jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami biedronkowych puzzli :-) Co prawda zobaczymy je najprawdopodobniej dopiero w lipcu, jak przylecimy do PL ale ważne że udało się kupić :-)

martina - przesyłka dziś do mnie dotarła :-) ślicznie dziękuję, ciuszki fantastyczne, ale butki wygrywają :-) raz jeszcze wielkie dzięki :-)

reklama
Do góry