reklama
estragon
mamusia synusia:P
mam pytanie: czy kupujecie dzieciom rękawiczki rowerowe? Może któraś mama rzucić linkiem do jakichś fajnych rękawiczek i ochraniaczy?
I drugie-może nie bezpośrednio związane z tym wątkiem... czy wkładacie dzieciom skarpety do sandałków. Wiem, że generalnie to wiocha, ale czy nie pocą się waszym dzieciom nóżki bez skarpet i nie obcierają ich? bo Młody 'pływa' i ma trochę zdartą skórkę bez skarpet, chociaż buciki są całe ze skóry i bardzo miękkie...
I drugie-może nie bezpośrednio związane z tym wątkiem... czy wkładacie dzieciom skarpety do sandałków. Wiem, że generalnie to wiocha, ale czy nie pocą się waszym dzieciom nóżki bez skarpet i nie obcierają ich? bo Młody 'pływa' i ma trochę zdartą skórkę bez skarpet, chociaż buciki są całe ze skóry i bardzo miękkie...
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
estragon u nas też młoda ma do sandałek skarpetki
Estragon ogolnie ubieram, ale nie zawsze,
Poki co jeszcze mu sie tak mocno nie poci. Latem dopiero bedzie masakra :/
ale podpinam sie pod dziewczyny wygoda wazniejsza, niz wiocha
i tak jak bali staramy sie krotkie bardzo. Skarpetki zakladac (takie z zeszlego roku ;-))
Poki co jeszcze mu sie tak mocno nie poci. Latem dopiero bedzie masakra :/
ale podpinam sie pod dziewczyny wygoda wazniejsza, niz wiocha
i tak jak bali staramy sie krotkie bardzo. Skarpetki zakladac (takie z zeszlego roku ;-))
estragon ja w tym roku jeszcze mu nie zakladałam bo nic go nie obciera ale w zeszłym roku mu zakładałam i w przypadku małego dziecka nie uważam tego za wiochę ale mój 10 letni chrześniak to już by sobie mógł darować tylko że on ma od małego schize że skarpety musi mieć ZAWSZE no poza kąpielą
malina29
Mama debiutująca
dzięki dziewczyny za odzew w sprawie rowerków, byliśmy wczoraj w Decathlonie, Tochowiec niestety olała całkiem rowerek biegowy mimo zachęt różnego rodzaju i krążenia wokół niego przez ok godzinę... na razie się wstrzymujemy z zakupem jednak.
Co do skarpet - well, raczej nie zakładam już teraz, ale bywa tak, że coś ją obetrze, to wtedy sumiennie ubieramy skarpetki
Co do skarpet - well, raczej nie zakładam już teraz, ale bywa tak, że coś ją obetrze, to wtedy sumiennie ubieramy skarpetki
reklama
aguska24mir
mama Pawełka :)
my tez zakładam skarpetki do sandałek chyba ze jest bardzo goraco to nie