reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
To i ja dopisuję się do listy szczęśliwych posiadaczek puzzli z Biedrony :) Kupiłam młodej i literki, i cyferki (u mnie w stonce pełen kosz puzzli) w domu z wielkim entuzjazmem rozpakowała oba zestawy, obejrzała i rzuciła w kąt. Ale ona tak ma z zabawkami, ciężko mi sobie przypomnieć, co poza huśtawką spodobało jej się od razu...Zazwyczaj wszystko szło najpierw w kąt :p

Dziewczyny,

mam do sprzedania sandałki prześliczne z nexta - na Tochę na styk teraz (bo ma dziewcze sporą stopę) więc na lato będą za małe, może któraś się skusi, zupełnie nowe, oddam za 65 PLN + przesyłka

NEXT NOWE sandały r. 7 UK (23) (2299181335) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a i jeszcze jakby któraś miała ochotę:

http://allegro.pl/sandalki-hello-kitty-hm-r-24-i2287709428.html

te sprzedam za 35 pln + przesyłka

nie mam [pomysłu co zrobić z całym wolnym tygodniem i 2 weekendami :-D

chyba się na gdańsk kopsniemy z braku pomysłów

ja bym Was z chęcią zaprosiła, tym bardziej ze mamy pokój wolny ale nie wiem czy chcecie z moim kontuzjowanym dzieckiem siedzieć :-D:-D:-D

to ja się chwale wczorajszym zakupem ...
*** H&M *** CIENKA KURTKA WIATRÓWKA 98/104 (2276576468) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
H&M *** SPODENKI w KROKODYLE! NOWOŚĆ 2012! 98 (2301899592) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
swoją drogą niezłą przebitkę mają na allegro ;-)

reklama
Do góry