reklama
rajstopki trochę duże mi się widzą, komi ostatnio pisała,że jej roczny synek jeszcze niedawno w rozmiarze 74 smigał, więc ja myślę, że nie ma sensu taki dużych kupować
JustMe5 wydaje mi się, że ręczny lepszy- tańszy- nie masz pewności, czy faktycznie będziesz miała nawał pokarmu.
a najbardziej polecane laktatory to chyba AVENT, ja na taki poluję własnie
JustMe5 wydaje mi się, że ręczny lepszy- tańszy- nie masz pewności, czy faktycznie będziesz miała nawał pokarmu.
magda102
Fanka BB :)
Biedronkowe bodziaki też mam, właśnie te zastawy po 2szt/14 zeta. Naprawdę super porządna bawełna.
Wczoraj kupiłam 3 pary rajtuzek dla córci. Każda para z innym wzorkiem, bardzo dobre jakościowo, no prześliczne i cena 6zeta/szt. Gdzie w sklepach zwykłe, gładkie bez wzorków 10zeta/szt, porypało ich....
Kilka dni temu natomiast poszalałam w welurkowych kompletach, ale ze względu na ceny to były to moje ostatnie zakupy w sklepie. No chyba, że czasem coś wyhaczę z promocji.
Wczoraj kupiłam 3 pary rajtuzek dla córci. Każda para z innym wzorkiem, bardzo dobre jakościowo, no prześliczne i cena 6zeta/szt. Gdzie w sklepach zwykłe, gładkie bez wzorków 10zeta/szt, porypało ich....
Kilka dni temu natomiast poszalałam w welurkowych kompletach, ale ze względu na ceny to były to moje ostatnie zakupy w sklepie. No chyba, że czasem coś wyhaczę z promocji.
katagorka20
świetne te wasze zakupy!!!
aldonta
Mam pytanie do doświadczonych mam:-) Nad jakim laktatorem się zastanawiać- elektrycznym czy "ręcznym"? Czy któraś z was próbowała obu tych sposobów?
pisałam juz o tym wczesniej z którąś z Was........ ja miałam ręczny AVENTu teraz własnie tez kupiłam ten sam na allegro taniej niz w hurcie.......wg mnie cena elektr. wysoka a komfort nie aż taki........ polecam avent ręczny
aldonta
rajstopki trochę duże mi się widzą, komi ostatnio pisała,że jej roczny synek jeszcze niedawno w rozmiarze 74 smigał, więc ja myślę, że nie ma sensu taki dużych kupować
szukaj na alegro ja kupiłam za 92 zł fajny zestaw, a ktos tu upolował za 80 ostatnio widziałam w carrefour facet kupował za 60 zł może sam laktator bez dodatków ale cena świetna.....szukajcie a znajdziecie
frotka 74
Witajcie U nas na forum ciężarówek marcówek koleżanka dała cynk o promocjach w tesco od 14.01 tu linkGazetki Tesco - Tesco (Polska) Sp. z o.o..Pozdrawiam
lenkaa*
OOO to malutki jest Krystianek, a mojej znajomej mały ma 8 m-cy i już w 74 śmiga, i ja tak zaczęłam się też rozglądać za 74 ubrankami - to raczej zimówki. Ja kupię te rajstopki - cena fajna i nawet się na wiosnę przydadza do założenia po domu - jakby był z tych mniejszych dzieci. Takie maluchy to wszystko na czworaka i szkoda spodenek po domu do szlifowania podłóg.
lenkaa, no własnie, gdzie Ich wyobraźnia
A czy BC było w maju, hmmmm, rękę dałabym sobie uciąć, że w czerwcu, bo wtedy nawet byłam na poj. brodnickim i tam obchodziłam 5-te urodziny swojej córy 11 czerwca. Ale cóż pamięć bywa zawodna. Nie spieram się, aczkolwiek skłaniam do swojego ;-)
Oby Twoje przepowiednie się sprawdziły. Czekamy zatem na upalne lato i wiosnę
JustMe5, ja jestem za ręcznym, ale to też zależy faktycznie, jak dziewczyny piszą, od ilosci pokarmy jakim będziesz dysponować. Ja wypożyczałam sobie nawet taki szpitalny elektryczny i nie za wiele pomogło. Próbowałam bardziej rozbujać laktację, ale i tak wystarczało tylko na bierzące potrzeby z Alicją. A Olę, to już w ogóle karmiłam pół na pół (nat/sztucz).
Teraz zakupię laktator dopiero po porodzie jak zauważę, że jest taka potrzeba.
Spadam zaraz do Carrefour'a polowac na jakieś nieprzebrane przecenione ciuszki. Może coś jeszcze znajdę.
A czy BC było w maju, hmmmm, rękę dałabym sobie uciąć, że w czerwcu, bo wtedy nawet byłam na poj. brodnickim i tam obchodziłam 5-te urodziny swojej córy 11 czerwca. Ale cóż pamięć bywa zawodna. Nie spieram się, aczkolwiek skłaniam do swojego ;-)
Oby Twoje przepowiednie się sprawdziły. Czekamy zatem na upalne lato i wiosnę
JustMe5, ja jestem za ręcznym, ale to też zależy faktycznie, jak dziewczyny piszą, od ilosci pokarmy jakim będziesz dysponować. Ja wypożyczałam sobie nawet taki szpitalny elektryczny i nie za wiele pomogło. Próbowałam bardziej rozbujać laktację, ale i tak wystarczało tylko na bierzące potrzeby z Alicją. A Olę, to już w ogóle karmiłam pół na pół (nat/sztucz).
Teraz zakupię laktator dopiero po porodzie jak zauważę, że jest taka potrzeba.
Spadam zaraz do Carrefour'a polowac na jakieś nieprzebrane przecenione ciuszki. Może coś jeszcze znajdę.
reklama
ja właśnie mam ciuszki 56-68 i po mału bez pośpiechu zaczynam rozglądać się za 74, bo myślę, że najpóźniej w lutym będzie można ubierać, w najgorszym przypadku trochę się rękawki podwinieOOO to malutki jest Krystianek, a mojej znajomej mały ma 8 m-cy i już w 74 śmiga, i ja tak zaczęłam się też rozglądać za 74 ubrankami - to raczej zimówki. Ja kupię te rajstopki - cena fajna i nawet się na wiosnę przydadza do założenia po domu - jakby był z tych mniejszych dzieci. Takie maluchy to wszystko na czworaka i szkoda spodenek po domu do szlifowania podłóg.
ja włąśnie na allegro kupiłam wczoraj za 5 zł sweterek 74 St Bernard
Załączniki