reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

A ja wczoraj zaszłam do Biedronki na drobne zakupki i były jeszcze resztki ich bodziaków. Wzięłam dwa komplety - to 4 szt z długim rękawem, polecam bo fajna jakościowo bawełna. Do spania w sam raz - wiadomo ile tego na początku idzie. Za komplet bodziaków - 2 szt dałam 14 zł, wyszła sztuka za 7zeta. Te bodziaki często rzucają w biedronce więc jak będzie następny rzut to się skuście :tak:

reklama
aga te jeansowe spodnie REWELACJA!! a ja dziś robiłam mały rekonesans przed środowymi zakupami ale przy okazji kupiłam białe spodenki (unisex) w h&m za całe 10zł :-D

Mi się ten leżaczek bujaczek podoba:
Fisher Price Fotelik leżaczek bujaczek L0539 NOWY (870688768) - Aukcje internetowe Allegro

anusiak, słodkie pajacyki

lenka, własnie moja teściowa mówiła mi, że u Niej wBiedronce też rzucili jakieś bodziaki z dobrej bawełny po 20pln/2 szt
A ja za 10 pln/szt upolowałam w Smyku, C&A lub w Tesco z f-my Cherokee i Disney'a

Byłam dzisiaj w Świecie Dziecka. I za przeproszeniem, powaliło ich dokładnie. Średnia cena śpiochów lub pajaca, to 35 pln. Piszę średnia, bo były i za 30 pln,
i za 62 pln.
A Ci to przecen niewiele robią i szczególnie na starsze dzieci.
Kupiłam tylko 3 pilotki po kąpieli oraz półśpiochy i to te tańsze, bo były tez takie za 29 pln :szok:

Muszę się wybrać do hurtowni niedaleko siebie żeby porównać ceny tymi, które znalazłam na allegro.
Jeszcze nic nie zamówiłam, ale śledzę ofertę jednego Sprzedawcy. Podaję link, może któraś skorzysta z tego i z innych jego artykułów
UROCZE ŚPIOCHY/ śpioszki z nadrukiem__62__ (874749279) - Aukcje internetowe Allegro

Wygląda na porządną bawełnę.

Polecam jeszcze coś. Tanią butelkę Tommee Tippee za jedyne 12,48/szt, oczywiście za 150 ml
W aptece takie kosztują 24,89 pln (Cosmedica) Myślę, że warto zakupić dwie, nawet jak sie nastawiacie na karmienie naturalne. A to do dokarmiania w razie potrzeby, albo jak wyjdziecie i zajdzie potrzeba podac Wasze mleko w butelce, czy nawet do dopojenia wodą z glukozą
Podaję link:
tommee tippee butelka i smoczek 150ml 0% BPA (855407381) - Aukcje internetowe Allegro

Miało być "koszulki" nie koszuli :tak:Dla małego ;-)
Ale sobie też dwie kupiłam za 20zł rozpinane z przodu do szpitala. Nie sa jakieś powalające,ale podobno dużo ich idzie a w domu mi się nie przydadzą bo nie cierpię koszul :baffled: więc szukam najtańszych na "dobicie" :-p

to te dla siebie też w biedronce? bo też szukam gdzieś tanio, bo w domu nie bede takich nosila- tylko do szpitala

Tak w Biedronce :tak:Nie są jakieś powalające,ale tanie i cyckę można wyjąć :sorry2:

Załączniki

• SN854018 (600 x 450).jpg
    SN854018 (600 x 450).jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry