reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
szukaj na alegro ja kupiłam za 92 zł fajny zestaw, a ktos tu upolował za 80 ostatnio widziałam w carrefour facet kupował za 60 zł może sam laktator bez dodatków ale cena świetna.....szukajcie a znajdziecie :-D
to ja upolowalam za 80:tak::tak::tak:AVENT reczny do tego dostalam gartis wkladki laktacyjen cala paczke i krem na brodawki:-)

ja właśnie mam ciuszki 56-68 i po mału bez pośpiechu zaczynam rozglądać się za 74, bo myślę, że najpóźniej w lutym będzie można ubierać, w najgorszym przypadku trochę się rękawki podwinie :tak:
ja włąśnie na allegro kupiłam wczoraj za 5 zł sweterek 74 St Bernard
aga-szalejesz juz rozm 74:szok::szok:

moze poczekaj jeszcze z takimi rozmiarami,bo moze nie byc ci dluuugo potrzebny a pewnie troche ubranek dostaniesz,:-)

pamietam ze ja kupilam dwa razy takie mega zestawu ubranek dla synka i wiecie ze mam je do tej pory:tak::tak:

pamietam ze kosztowalo mnie to kolo 900 zl :szok:w sumie ale naprawde super ubranka

Tiger ja też co do laktatora nie będę szalała... pokarmu miałam jak na lekarstwo i nawet ściągając nie rozbujałam laktacji... dobrze że dla Emilki starczyło do 4 miesiąca... kupię jeśli będzie potrzeba

Ja ubranka na 74 ubierałam juz od 8-9 miesiąca a na roczek były na 80... więc jeśli cosik mi się trafi zimowego z przeceny na 74 to napewno kupię- na przyszłą zime będzie jak znalazł...
ale głównie ubranka na 62-68 warto kupować...

a tu też mały zakupik, tym razem rozmiar 0-3
beżowa bluza next i błekitna baby mac :-)

Załączniki

• beżowa next.jpg
    beżowa next.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 18
  • niebieska bluza0-3.jpg
    niebieska bluza0-3.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 21
No to ja się pochwalę że wczoraj kupiłam pierwsze body dla dzidziusiów...oczywiście 2 takie same...czekałam dość długo...ale teraz będę nadrabiać ...pomału zdąże chyba wszytko kupić :)

reklama
Do góry