reklama
to ja upolowalam za 80AVENT reczny do tego dostalam gartis wkladki laktacyjen cala paczke i krem na brodawki:-)szukaj na alegro ja kupiłam za 92 zł fajny zestaw, a ktos tu upolował za 80 ostatnio widziałam w carrefour facet kupował za 60 zł może sam laktator bez dodatków ale cena świetna.....szukajcie a znajdziecie
aga-szalejesz juz rozm 74ja właśnie mam ciuszki 56-68 i po mału bez pośpiechu zaczynam rozglądać się za 74, bo myślę, że najpóźniej w lutym będzie można ubierać, w najgorszym przypadku trochę się rękawki podwinie
ja włąśnie na allegro kupiłam wczoraj za 5 zł sweterek 74 St Bernard
moze poczekaj jeszcze z takimi rozmiarami,bo moze nie byc ci dluuugo potrzebny a pewnie troche ubranek dostaniesz,:-)
ja poluję właśnieto ja upolowalam za 80AVENT reczny do tego dostalam gartis wkladki laktacyjen cala paczke i krem na brodawki:-)
a sweterek to tak bo nie mogłam się oprzeć
Tiger ja też co do laktatora nie będę szalała... pokarmu miałam jak na lekarstwo i nawet ściągając nie rozbujałam laktacji... dobrze że dla Emilki starczyło do 4 miesiąca... kupię jeśli będzie potrzeba
Ja ubranka na 74 ubierałam juz od 8-9 miesiąca a na roczek były na 80... więc jeśli cosik mi się trafi zimowego z przeceny na 74 to napewno kupię- na przyszłą zime będzie jak znalazł...
ale głównie ubranka na 62-68 warto kupować...
Ja ubranka na 74 ubierałam juz od 8-9 miesiąca a na roczek były na 80... więc jeśli cosik mi się trafi zimowego z przeceny na 74 to napewno kupię- na przyszłą zime będzie jak znalazł...
ale głównie ubranka na 62-68 warto kupować...
martyna222
udało się ! :)
No to ja się pochwalę że wczoraj kupiłam pierwsze body dla dzidziusiów...oczywiście 2 takie same...czekałam dość długo...ale teraz będę nadrabiać ...pomału zdąże chyba wszytko kupić
reklama
martyna222
udało się ! :)
kurcze nie da rady internet chodzi przez ten śnieg strasznie...spróbuję późniejzdążysz napewno :-)ale fotki wstaw, bo ja nic nie widzę