reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Malina u nas sprawdzaja sie wszystkie krotkie opowiadania typu: calineczka, jas i lodyga fasoli, zlotolosa.
A z takich, ktore dziec sam przeglada to o zwierzatkach i autkach :-)

Estragon ok :-) a pochwal sie co jeszcze po wyprz. Kupilas :)

reklama
agulam ale w 2 optykach po 150 zł były, trochę dużo jak na okularki, które będą zakładane na lewą stronę ;-)

Ja młodemu kupiłam UVEXy w Galerii Mokotów (i narazie nic się im jeszcze nie stało:)), w sklepie gdzie były ubranka dziecięce... wiec jak nie optyk, to chyba musisz pobiegac i poszukać niestety... wiem, że są w Mothercare za 40 czy 60 pln i pewnie mają jakieś filtry, tylko nie wiem jakie... ale było kilka niezłych wzorów, np. a'la Raybany:tak:

aga kupiłam mojej siostrze 2 biustonosze, Młodemu skarpetki i sweterek- polarek i sobie legginsy:) Kappahl chyba jako jeden z nielicznych sklepów robi wyprzedaże z prawdziwego zdarzenia:tak:.

a ja ostatnio mam wrazenie ze w naszym kaphalu nie ma nic ciekawego:sorry:kupilam ostatnio dzinsy -leginsy i farbuja:wściekła/y:ale jakbede13-go to na pewno zajrze:tak:

hej:-)
W kappahlu ostatnio jak dla mnie lyyypa, ale przy zniżce -25% pewnie cuś tam można zanabyć...

Ja wrócę ZNOWU do tematu pomysłów na prezent urodzinowy i proszę mnie nie wysyłać na w.w.w.drzewo.pl (!!!) bo mam totalna pustkę jednak w tej kwestii prezentu dla Tochy, która ostatnio wydaje się być znużona wszystkim i na wszytko jest na "nie"...no weźcie i pomóżcie potrzebującej - sypnijcie propozycjami
(domek odpada bo kupują dziadkowie, tablica magn też bo Tocha zlewa malowanie/rysowanie)

Malina odebralam dzisiaj sandalki z nexta
rozmiar 7 jest idealny,mamy troszke zapasu z przodu,ale nozka fajnie wchodzi,nic nie uciska.Nicky ma stopke 14 cm:tak:

Dzięki, Kochana, wzięłam 7, w razie czego opchnę na allegro (Tocha ma stopę ok 14,2 cm i zapewne do upałów jeszcze urośnie)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja wrócę ZNOWU do tematu pomysłów na prezent urodzinowy i proszę mnie nie wysyłać na w.w.w.drzewo.pl (!!!) bo mam totalna pustkę jednak w tej kwestii prezentu dla Tochy, która ostatnio wydaje się być znużona wszystkim i na wszytko jest na "nie"...no weźcie i pomóżcie potrzebującej - sypnijcie propozycjami
(domek odpada bo kupują dziadkowie, tablica magn też bo Tocha zlewa malowanie/rysowanie)

Padłam i leżę!:-D U nas chyba stanie na kolejece, bo w klockach DUPLO niedługo się zakopiemy, rower będzie nad morzem no i nic innego tez nie przychodzi mi do głowy......

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry