reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

bali, jagoda wczesniej jezdzila na czterokolowym biegowym pukylino. mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle ;) u oleski zawsze probuje dosiasc rower (biegowy) starszej jagody :) ale oczywiscie biore pod uwage, ze wszystko sie moze zdarzyc, w koncu ona potrafi zaskoczyc ;) :-D

reklama
a w kwestii butów jeszcze, miałam tenisówki 24, które czekały aż do nich dorośnie i nie doczekały, dziś się okazały za małe, na szybko poleciałam po kapcie rozmiar 25

aga - ale z filiżankami możesz nie trafić w gust i styl, a na pomysł kieliszków może wpaść sporo ludzi...
a może stojak do wina, albo rzeczywiście, jeśli ich dobrze znasz, wypaśny zestaw 2 filiżanek takich, w których kawa im będzie wyśmienicie smakować :-)
znam,znam to moja siostra rodzona:-)

wiesz to ma byc upominek na slub zamiast kwiatow a koperta osobno na oczepiny bedzie:)

Afi
zcekam natwoja relacje z rowerka biegowego:)

agulam, chodzilo mi o pomysl a nie akurat dokladnie o ten produkt, zresztą drogi... w Ikei takie sa obrotowe tace duuuuuuuuuzo taniej i drewniane... uwazam ze tez dobre... a poza tym możesz dać taką paterę na ciasta z przykrywką szklaną... bedzie eleganckie.. kwiaty tez pewnie ze 150 PLN by kosztowały wiec w budżecie kwiatowym można taki drobiazg kupić, do 150 PLN (w zaleznosci jaki budżet kwiatowy masz przewidziany) a koperta osobno jak najbardziej...

wonka - mam pytanie do Ciebie, głowię się nad rozmiarem sandałków dla Tochy z nexta - czy 7 czy 8 - obecnie jej dł stopy tu 14,2 cm - i już zgłupiałam z tymi sandałami czy 7 czy 8:
NEXT SANDALKI NA KORKU 7 UK 14.1cm (2268119437) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
czy
NEXT _ SANDAŁKI _KWIAT_SKÓRA__w POLSCE 8 UK 15,5cm (2256006520) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

zgłupiałam bo dla 7 podają rozmiar ok 14,2 cm, a dla 8 już ok 15,5 cm....
jest aż taki skok miedzy rozmiarami? a może macie podobne sandałki i mogłabyś przy okazji zmierzyć....help :-)

Malina jutro pojde odebrac moje zamowienie z nexta to ci dokladnie powiem.
zamowilam podobne w rozmiarze 6,ale Nicky nie wchodzi z przodu.sprobujemy szczescia z wiekszym rozmiarem.wzielam 7.
problem z bucikami z nexta polega na tym,ze sa baaaardzo waskie z przodu,wiec dla dziecka o szczuplej nozce,wysokie podbicie odpada.jesli Tosia ma waska nozke to 7 z powodzeniem wystarczy.

reklama
Do góry