reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

aga masz już coś konkretnie upatrzone? Na allegro w kwestii domków na razie słaby wybór. Mam 3 modele na oku, ale to jeszcze nie to, czego szukam:sorry2:.

reklama
malina, u nas padła propozycja, żeby się złożyć i kupić mniej prezentów ale konkretniejsze... czyli nam padło już od dawna na First Bike biegowy... uważam za trafny prezent zwlaszcza ze niedlugo wiekszość czasu dzieci będą na dworze...
i poważnie na w. w. w. czarnadupa.pl nic nie ma fajnego??????:-D:-D:-D a to taki czarny koń zakupów....;-)

aga masz już coś konkretnie upatrzone? Na allegro w kwestii domków na razie słaby wybór. Mam 3 modele na oku, ale to jeszcze nie to, czego szukam:sorry2:.

mam na oku zwykły drewniany, w środku ławeczka do siedzenia i mały stolik, do tego drzwi i okiennice, bo mój synuś lubi zamykać i otwierać ;-)

a taki mały plac zabaw to w leroy merlin widziałam, ale cenowo drogo wyjdzie, ale na pewno chciałabym tą dużą zjeżdżalnie 255 cm długość ślizgu, a za samą zjeżdżalnie to już koszt 300 zł:baffled:

My kupujemy rowerek biegowy Mai i na pewno mnóstwo puzzli bo Majka je uwielbia. Co kupi reszta rodziny to nie wiem, bo oni zawsze robią niespodzianki :)

U nas też puzzle są zawsze dobrym pomysłem!

i poważnie na w. w. w. czarnadupa.pl nic nie ma fajnego??????:-D:-D:-D a to taki czarny koń zakupów....;-)

Też się zdziwiłam:-D:-D:-D

martina obczaił młody już tą piankoline??

aaa właśnie miałam pisać....piankolina wczoraj do Nas doszła:)))))) Powiem szczerze że jestem mile zaskoczona :tak: W ogóle się nie klei, ani do zabawek ani do mebli itd. nie barwi, jest mega leciutka. Poza tym zestaw który kupiliśmy bardzo zainteresował małego bo zwierzątka po wyjściu z foremki nakręcone chodzą :-) Oczywiście na początku nie wiem kto bardziej był zachwycony Ja, Dziadki czy dzieć :-D

aaa właśnie miałam pisać....piankolina wczoraj do Nas doszła:)))))) Powiem szczerze że jestem mile zaskoczona :tak: W ogóle się nie klei, ani do zabawek ani do mebli itd. nie barwi, jest mega leciutka. Poza tym zestaw który kupiliśmy bardzo zainteresował małego bo zwierzątka po wyjściu z foremki nakręcone chodzą :-) Oczywiście na początku nie wiem kto bardziej był zachwycony Ja, Dziadki czy dzieć :-D

a mowilam!!!! A nie mam w zwyczaju kłamać...:-D:-D

reklama
Do góry