reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
kurka a ja myślałam że zajączek jest ogólnopolski a tu się okazuje że jednak nie :baffled:
na zajączka młody dostanie od nas kolejke tomka a po świętach planuję jeszcze taki zakup PIASKOLINA Moon Sand KOPARKA Konstrukcje Cobi 2820 (2242697762) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

JA POLECAM PIANKOLINE ZAMIAST PAISKOLINY.. TEZ SIE Z NIA NIE DZIEJE NIC pod warunkiem trzymania np w zamknieciu, ale przy tym nie ma bałaganu... nie barwi, nie wciera sie w dywan.... zabawki...

tez jestem za piankoliną :-)

jezu a ja mam chyba jakąś obsesje:zawstydzona/y:, kupiłam młodemu małe podobrazie,
może znajdę swoją paletkę i dam mu swoje farby, które będzie mu się na pewno dużo lepiej nakładało niż tanie akwarele.

Oooo.... ni esłyszałam wcześniej o piaskolinie...! Koniecznie daj znać, jak się przyjmie. A jaka kolejka? My wciąż zastanawiamy się nad kolejką, bo jak byliśmy u znajomych, którzy mają kolejkę rozłożoną w pokoju synka, to Franio jakoś ją olał.......
Karol nie lubi wszelkiego rodzaju ciastolin, ale jak byliśmy u kolezanki, to probowal bawic sie wynalazkiem pt ciasto-plasto. Fajniejsze niz np ciastolina, bo zsycha sie w taka pianke (jak m.in. do uszczelniania okien), nie barwi i nie brudzi, a po zeschnieciu sama odchodzi lub rozkrusza sie na dywanie.

A kolejka nie zainteresowala Frania, bo byla zlozona. Najlepsza frajada, to ukladanie torow:-)

Martina spodni h&moeych brak:no:
aga niestety w bonarce nie bylo juz kurtek, a spodnie wzielam ostanie w rozm. 86 za 28 zl!! Cena tak niska, bo ostatnia sztuka.... ale nie tracimy jeszcze nadziei, bo... Pojade we wtorek jeszcze raz do kappahla ale hucie:-), bo tez chce upolowac jeszcze kurteczke

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U nas zwyczaj robienia prezentów na zajączka był zawsze :) i Jagoda też dostaje. W tym roku zamówiłam wreszcie rowerek biegowy (ten sam co bali... :-p) Rowerek biegowy STRIDER zielony z lekkim opóźnieniem wprawdzie, ale moje wcześniejsze plany zostały pokrzyżowane przez incydent z nóżką... :/

Afi fajnie! tylko się nie zraź
bo Leon najpierw rzucił rower, nie chciał prowadzić, potem chciał z kimś prowadzić, potem mial przerwę, a dziś sam wziął, sam usiadł i sobie po domu jeździł,
nie wiem ile minęło dokładnie, ale chyba z miesiąc się oswajał

Leon dostał od zajączka 3 op. puzzli 24 el. - oczywiście Tomka, Zyg Zaka i kubusia

reklama
Do góry