reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
kurka a ja myślałam że zajączek jest ogólnopolski a tu się okazuje że jednak nie :baffled:
na zajączka młody dostanie od nas kolejke tomka a po świętach planuję jeszcze taki zakup PIASKOLINA Moon Sand KOPARKA Konstrukcje Cobi 2820 (2242697762) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

JA POLECAM PIANKOLINE ZAMIAST PAISKOLINY.. TEZ SIE Z NIA NIE DZIEJE NIC pod warunkiem trzymania np w zamknieciu, ale przy tym nie ma bałaganu... nie barwi, nie wciera sie w dywan.... zabawki...

tez jestem za piankoliną :-)

jezu a ja mam chyba jakąś obsesje:zawstydzona/y:, kupiłam młodemu małe podobrazie,
może znajdę swoją paletkę i dam mu swoje farby, które będzie mu się na pewno dużo lepiej nakładało niż tanie akwarele.

Oooo.... ni esłyszałam wcześniej o piaskolinie...! Koniecznie daj znać, jak się przyjmie. A jaka kolejka? My wciąż zastanawiamy się nad kolejką, bo jak byliśmy u znajomych, którzy mają kolejkę rozłożoną w pokoju synka, to Franio jakoś ją olał.......
Karol nie lubi wszelkiego rodzaju ciastolin, ale jak byliśmy u kolezanki, to probowal bawic sie wynalazkiem pt ciasto-plasto. Fajniejsze niz np ciastolina, bo zsycha sie w taka pianke (jak m.in. do uszczelniania okien), nie barwi i nie brudzi, a po zeschnieciu sama odchodzi lub rozkrusza sie na dywanie.

A kolejka nie zainteresowala Frania, bo byla zlozona. Najlepsza frajada, to ukladanie torow:-)

Martina spodni h&moeych brak:no:
aga niestety w bonarce nie bylo juz kurtek, a spodnie wzielam ostanie w rozm. 86 za 28 zl!! Cena tak niska, bo ostatnia sztuka.... ale nie tracimy jeszcze nadziei, bo... Pojade we wtorek jeszcze raz do kappahla ale hucie:-), bo tez chce upolowac jeszcze kurteczke

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U nas zwyczaj robienia prezentów na zajączka był zawsze :) i Jagoda też dostaje. W tym roku zamówiłam wreszcie rowerek biegowy (ten sam co bali... :-p) Rowerek biegowy STRIDER zielony z lekkim opóźnieniem wprawdzie, ale moje wcześniejsze plany zostały pokrzyżowane przez incydent z nóżką... :/

Afi fajnie! tylko się nie zraź
bo Leon najpierw rzucił rower, nie chciał prowadzić, potem chciał z kimś prowadzić, potem mial przerwę, a dziś sam wziął, sam usiadł i sobie po domu jeździł,
nie wiem ile minęło dokładnie, ale chyba z miesiąc się oswajał

Leon dostał od zajączka 3 op. puzzli 24 el. - oczywiście Tomka, Zyg Zaka i kubusia

reklama
Do góry