reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
dołączam do H&Mowego szleństwa :-)

a co do zakupów w next online - a masz konto w banku polskim??? i czy mogłabym się ewenti do zamówienia dołączyć???? i jaki przelicznik na GBP Cię wtedy satysfakcjonuje????
daj znać plisss na priva

ejj, baby, ale wiecie, że już spora część kolekcji letniej jest już na stronce halensa, i przelicznik chyba dość ok???

Płaszczyk wymiata!!

Malina, weszłam jeszcze raz na stronę Halensa i ciuszki wszytskie miałam oblookane, a okazło się, że dołożyli dużo więcej butów, niż było wcześniej... np. z espadryli nie ma już rozmiaró buuuuu......... więc nie wiem, bo niektóre butki są owszem, dostępne, np. japonki i sandałki, ale z espadryli tylko czerwone.......

Płaszczyk wymiata!!

Malina, weszłam jeszcze raz na stronę Halensa i ciuszki wszytskie miałam oblookane, a okazło się, że dołożyli dużo więcej butów, niż było wcześniej... np. z espadryli nie ma już rozmiaró buuuuu......... więc nie wiem, bo niektóre butki są owszem, dostępne, np. japonki i sandałki, ale z espadryli tylko czerwone.......
ano widzisz, ja nie wchodziłam w szczegóły typu dostępność rozmiarów...

JUst - eno ale zobacz pierwsze z brzegu
http://www.halens.pl/halens/produkt...moda_dziecieca/NEXT-TenisxF3wki__m440248.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
malina no to mnie zabiłaś tym halensem, a ile tam przesyłka kosztuje? znalazłam sorry 12,50

nie ma moich boskich pomarańczowych espadryli buuu

Ostatnia edycja:
w halensie są super zobrazowane przeliczniki rozmiarów obuwia dziecięcego z cm na rozmiar polski i angielski
tylko czy zgodny z rzeczywistością ...

reklama
w halensie są super zobrazowane przeliczniki rozmiarów obuwia dziecięcego z cm na rozmiar polski i angielski
tylko czy zgodny z rzeczywistością ...

Heh, dorga "siostro", miałam to samo wrażenie- siedziałam z 15 minut nad tą tabelą i zastanawiałąm się nad granicą błędu, pomimo, że rozrysowali to dość precyzyjnie....

Wiolan, ten kod, to próba wklejenia linku z Halensa:-) Malina, trampki są superanckie, tylko akurat z trampkami u nas nieźle;-)

Do góry