reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
heloł:-)

widziałyście że za tydzień będzie promo w marko na beczkę ciastoliny Weekend szalonych cen i pampki w niezłej cenie są;-)
a ja dziś na żywo widziałam ten rowerek Decathlon - rowery rower dla dzieci - junior�w B'TWIN - RUN RIDE B'TWIN - do nauki r�wnowagi dla dzieci od 2 do 4 lat (85cm do 1m). i poważnie się nad nim zastanawiam, jest leciutki i na wysokość Hani by pasował. Znajoma za to poleca kettlera (tego co Oleśki Jagoda ma), ale trochę boję się, że sobie z nim mała nie poradzi, bo to aż 5,5 kg i 35cm a jak mierzyłam Hania ma 32cm. Jeszcze JD BUG mnie nęci ale on też od 35cm. Choć u niego na korzyść przemawia możliwość zamontowania pedałów. I bądź to człowieku mądry i wybierz rowerek... :confused:
aa i jeszcze h&m ma od dziś zniżkę Coupon | H&M PL ale może o tym już pisałyście, sorki znowu nie wyrabiam z czytaniem:-(

koleżanki mam z h&m brązowe nowe sztruksy z metką na 86 jakby ktoś potrzebował za 39 zł

pomyliłam się za 29 zł je oddam

Ostatnia edycja:
dziewczyny super te wasze zakupy :-) ja nawet nie zaczynam wklejać co ostatnio kupuję bo dnia by mi zabrakło :zawstydzona/y: mnie powinno się zablokować ebay i zamknąć wszystkie Nexty w pobliżu 50 km :-D

koleżanki mam z h&m brązowe nowe sztruksy z metką na 86 jakby ktoś potrzebował za 39 zł

pomyliłam się za 29 zł je oddam
pokaż te portki;)

dziewczyny czy będzie któraś jeszcze w rekidsie robić zakupy na ten rabat -25%????
u mnie już nie ma tych rzeczy które chciałam może u którejś z was jeszcze byłyby odpowiednie rozmiary???

a ja mam następujące pytanie, czy ktoś widział gdzieś łatki np. skórzane, żeby naszyć na kolana w dżinsach ?? allegro nie widziało nie słyszało, chyba, że to się inaczej nazywa o czym myślę

a ja mam następujące pytanie, czy ktoś widział gdzieś łatki np. skórzane, żeby naszyć na kolana w dżinsach ?? allegro nie widziało nie słyszało, chyba, że to się inaczej nazywa o czym myślę
bali a pytałaś w pasmanterii??? tam powinny być.

reklama
Do góry