reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
heloł:-)

widziałyście że za tydzień będzie promo w marko na beczkę ciastoliny Weekend szalonych cen i pampki w niezłej cenie są;-)
a ja dziś na żywo widziałam ten rowerek Decathlon - rowery rower dla dzieci - junior�w B'TWIN - RUN RIDE B'TWIN - do nauki r�wnowagi dla dzieci od 2 do 4 lat (85cm do 1m). i poważnie się nad nim zastanawiam, jest leciutki i na wysokość Hani by pasował. Znajoma za to poleca kettlera (tego co Oleśki Jagoda ma), ale trochę boję się, że sobie z nim mała nie poradzi, bo to aż 5,5 kg i 35cm a jak mierzyłam Hania ma 32cm. Jeszcze JD BUG mnie nęci ale on też od 35cm. Choć u niego na korzyść przemawia możliwość zamontowania pedałów. I bądź to człowieku mądry i wybierz rowerek... :confused:
aa i jeszcze h&m ma od dziś zniżkę Coupon | H&M PL ale może o tym już pisałyście, sorki znowu nie wyrabiam z czytaniem:-(

koleżanki mam z h&m brązowe nowe sztruksy z metką na 86 jakby ktoś potrzebował za 39 zł

pomyliłam się za 29 zł je oddam

Ostatnia edycja:
dziewczyny super te wasze zakupy :-) ja nawet nie zaczynam wklejać co ostatnio kupuję bo dnia by mi zabrakło :zawstydzona/y: mnie powinno się zablokować ebay i zamknąć wszystkie Nexty w pobliżu 50 km :-D

koleżanki mam z h&m brązowe nowe sztruksy z metką na 86 jakby ktoś potrzebował za 39 zł

pomyliłam się za 29 zł je oddam
pokaż te portki;)

dziewczyny czy będzie któraś jeszcze w rekidsie robić zakupy na ten rabat -25%????
u mnie już nie ma tych rzeczy które chciałam może u którejś z was jeszcze byłyby odpowiednie rozmiary???

a ja mam następujące pytanie, czy ktoś widział gdzieś łatki np. skórzane, żeby naszyć na kolana w dżinsach ?? allegro nie widziało nie słyszało, chyba, że to się inaczej nazywa o czym myślę

a ja mam następujące pytanie, czy ktoś widział gdzieś łatki np. skórzane, żeby naszyć na kolana w dżinsach ?? allegro nie widziało nie słyszało, chyba, że to się inaczej nazywa o czym myślę
bali a pytałaś w pasmanterii??? tam powinny być.

reklama
Do góry