reklama
i kupiłam naiedawno taki zestaw gwizadek. wzięłam 3 i 5 i mam plan fajnie sufit nimi ozdobić,
NOWOSC! SWIECACE GWIAZDKI FLUORESCENCYJNE 5 wzorow (866760748) - Aukcje internetowe Allegro
do tego chcemy z cienkiej płyty wyciąć kszałt chmurek tak z 5 sztuk, pomalować farbą błękitną i przyczepic do sufitu- optycznie wydaje mi się bajer..
tylko zastanawiam się czy malować jeszcze pokoik, w tej chwili mamy żółto- zielony i nie wiem czy jest w ogóle sens przemalowywać
NOWOSC! SWIECACE GWIAZDKI FLUORESCENCYJNE 5 wzorow (866760748) - Aukcje internetowe Allegro
do tego chcemy z cienkiej płyty wyciąć kszałt chmurek tak z 5 sztuk, pomalować farbą błękitną i przyczepic do sufitu- optycznie wydaje mi się bajer..
tylko zastanawiam się czy malować jeszcze pokoik, w tej chwili mamy żółto- zielony i nie wiem czy jest w ogóle sens przemalowywać
shyangel - zakupy świetne! Ja Was podziwiam dziewczyny, że wy takie ciuszki w lumpach znajdujecie. Ja jak tam wchodzę to mam takie narwy, bo nic nie mogę znaleźć, że normalnie bólu głowy od razu dostaję
aga0411 - Najpierw mój M. postawił wagę na stojaczku i tak mocno na nią nacisnął, żeby ok. 20 kg się na wadze pokazało. Ja jednak wolę bardziej praktyczny sposób - pół wanienki wody i 4 litrowe kartony z mlekiem do środka i jest ok.
aga0411 - Najpierw mój M. postawił wagę na stojaczku i tak mocno na nią nacisnął, żeby ok. 20 kg się na wadze pokazało. Ja jednak wolę bardziej praktyczny sposób - pół wanienki wody i 4 litrowe kartony z mlekiem do środka i jest ok.
no Twój pomysł lepszy niż mężashyangel - zakupy świetne! Ja Was podziwiam dziewczyny, że wy takie ciuszki w lumpach znajdujecie. Ja jak tam wchodzę to mam takie narwy, bo nic nie mogę znaleźć, że normalnie bólu głowy od razu dostaję
a co do lumpeksów, to mam podobnie jak Ty chyba ze jest to tki ekskluzywniejszym lumpeks, gdzie wszystko jest podzielone na działy i wisi na wieszczkach- ale tam wtedy kilkogram kosztuje 50-60 zł
więc wolę na allegro poszukać i wtedy od jednego sprzedawcy kilka sztuk ubranek biorę
aga-ja tez mam takie smoczki i to 3 nawet ale moj synek nie chcial ich w ogole zly smoczek maja i dlatego wolal takie z nuka
SMOCZEK USPOKAJACZ 2 SZT.,NUK,NOWE,OKAZJA (876092940) - Aukcje internetowe Allegro
SMOCZEK USPOKAJACZ 2 SZT.,NUK,NOWE,OKAZJA (876092940) - Aukcje internetowe Allegro
no właśnie miałam się już pytać czemu zły :-)tnz zly smoczke dla niego byl,nie pospasowal mu chyba
ja to mam nadzieję,ze wcale nie bedzie potrzebny jak nie bedzie chciał tego to się kupi nowy
Aga0411 - a łóżeczko już stoi od miesiąca i tak pewnie już zostanie, tylko kurze ścieram Smoczki Aventu tez są polecane. Jeśli chodzi o smoczki, butelki i inne sprzęty związane z karmieniem, to będe wybierac pomiędzy Aventem, Tommee Tippee i Nuby. Gwiazdki piękniusie, pewnie superowo świecą w nocy. A co do allegro i lumpeksów, to ja tak samo ja kTy - wolę przeszukac internet :-)
Natalik - świetny pomysł na relaks :-) Ja tez w przyszłym tygodniu zaopatruję się w płyn do prania Lovela i do dzieła pranie, prasowanie, układanie
Natalik - świetny pomysł na relaks :-) Ja tez w przyszłym tygodniu zaopatruję się w płyn do prania Lovela i do dzieła pranie, prasowanie, układanie
jasne ze tak na rynku pod dostatkiem roznych smoczkow:-)
ja chce abym moj drugi synek ssal smoka bo przy pierszwym widzialam jak zle bylo jak tego nie robil a tak dasz smoka i sobie ssie i zasypia
ja musze kupic tak
-smoczki uspokajajace
-Oilatum bo to super do kapieli potem nie trzeba zadnej oliwki itp a jak oliwka to bambino tak zalecala padietra na inne moj synek byl uczulony
-sudocrem i masc Linomag zielona,super sprawa,odpukac odparzen nie bylo
-woda morska do noska dine mar niebieska
-fride mam i polecam kazdej z wam tak jak ktoras pisala eksra odciaga fluczki:-)
-krem na lato z filr\trem nivea
-husteczki do pupci i chyba na poczatek beda to pampers bo sa super delikatne,teraz uzywamy z lidla:-)
-spirytus do pepka,nie gaziki bo ponoc sa gorsze
-do prania proszki Lovela
-hmmm i chyba dla maluszka to wszystko z kosmetykow
-do tego potrzeba witamina k dla dzieci i witamina d3 ktora wypisuje pediatra i nazywa sie Vigantol
-sobie na brodawki benpanter krem REWELACJA
-podklady na porodowke
-te guuube pampery:-) sobie he he wiem ze u mnie spooro ich poszlo
-
ja chce abym moj drugi synek ssal smoka bo przy pierszwym widzialam jak zle bylo jak tego nie robil a tak dasz smoka i sobie ssie i zasypia
ja musze kupic tak
-smoczki uspokajajace
-Oilatum bo to super do kapieli potem nie trzeba zadnej oliwki itp a jak oliwka to bambino tak zalecala padietra na inne moj synek byl uczulony
-sudocrem i masc Linomag zielona,super sprawa,odpukac odparzen nie bylo
-woda morska do noska dine mar niebieska
-fride mam i polecam kazdej z wam tak jak ktoras pisala eksra odciaga fluczki:-)
-krem na lato z filr\trem nivea
-husteczki do pupci i chyba na poczatek beda to pampers bo sa super delikatne,teraz uzywamy z lidla:-)
-spirytus do pepka,nie gaziki bo ponoc sa gorsze
-do prania proszki Lovela
-hmmm i chyba dla maluszka to wszystko z kosmetykow
-do tego potrzeba witamina k dla dzieci i witamina d3 ktora wypisuje pediatra i nazywa sie Vigantol
-sobie na brodawki benpanter krem REWELACJA
-podklady na porodowke
-te guuube pampery:-) sobie he he wiem ze u mnie spooro ich poszlo
-
reklama
a ja tam jeszcze nie piorę, jakby małż zosbaczył ile tego mam to by mnie za drzwi wystawił za pranie wezmę się jak komodę będę już miała..
afiliacja ja butelki też te z aventu chcę wziąć, zastanawiałam się właśnie też nad tymi tomme Tippee
afiliacja ja butelki też te z aventu chcę wziąć, zastanawiałam się właśnie też nad tymi tomme Tippee