reklama
KOMI
-Oilatum bo to super do kapieli potem nie trzeba zadnej oliwki itp a jak oliwka to bambino tak zalecala padietra na inne moj synek byl uczulony- Ja też stawiam na oliwkę bambino
-sudocrem i masc Linomag zielona,super sprawa,odpukac odparzen nie bylo- ja napewno w sudocrem zainwestuję
-fride mam i polecam kazdej z wam tak jak ktoras pisala eksra odciaga fluczki:-)
-krem na lato z filr\trem nivea - polecasz nivea własnie??
-husteczki do pupci- ja myślę o bambino, ale myślę, ze co dziecko to inne chusteczki więc pewnie kupię po paczce i będe obserwowała
-spirytus do pepka,nie gaziki bo ponoc sa gorsze- a ja właśnie chcę gaziki wypróbować. miałam gdzies z gazety nawet nazwę ale zgubiłam
-do prania proszki Lovela- też lovela
-podklady na porodowke
-te guuube pampery:-) sobie he he wiem ze u mnie spooro ich poszlo- jakie pampery?? bo ja myślę o podkładach bella widziałam w czerwonym i granatowym opakowaniu tylko nie wiem, czym się różnią..
komi a te pierwsze pampersy te najmniejsze np new baby 2-5 kg to powiedz z doświadczenia ile taki potrzeba?
bo nie wiem jak się zaopatrzać..
-Oilatum bo to super do kapieli potem nie trzeba zadnej oliwki itp a jak oliwka to bambino tak zalecala padietra na inne moj synek byl uczulony- Ja też stawiam na oliwkę bambino
-sudocrem i masc Linomag zielona,super sprawa,odpukac odparzen nie bylo- ja napewno w sudocrem zainwestuję
-fride mam i polecam kazdej z wam tak jak ktoras pisala eksra odciaga fluczki:-)
-krem na lato z filr\trem nivea - polecasz nivea własnie??
-husteczki do pupci- ja myślę o bambino, ale myślę, ze co dziecko to inne chusteczki więc pewnie kupię po paczce i będe obserwowała
-spirytus do pepka,nie gaziki bo ponoc sa gorsze- a ja właśnie chcę gaziki wypróbować. miałam gdzies z gazety nawet nazwę ale zgubiłam
-do prania proszki Lovela- też lovela
-podklady na porodowke
-te guuube pampery:-) sobie he he wiem ze u mnie spooro ich poszlo- jakie pampery?? bo ja myślę o podkładach bella widziałam w czerwonym i granatowym opakowaniu tylko nie wiem, czym się różnią..
komi a te pierwsze pampersy te najmniejsze np new baby 2-5 kg to powiedz z doświadczenia ile taki potrzeba?
bo nie wiem jak się zaopatrzać..
N
nataliak
Gość
ja kupuje proszek lovela juz od jakiegos czasu i nasze ciuchy w nim piore wiec w tej kwestii sie duzo nie zmieni. tylko plyn do plukania jelp dokupilam bo pachnie ladniej niz lovela. no i specjalnie zelazko trzeba bylo kupic bo my nie uzywamy
wyprzedziłaś mnie z tym pytaniemi tak od marca kupuje juz pieluszki pampersa 2 paczki tych new born co sa od 2-5 kg i potem rozm 2 co sa 3-6 kg
dwie paczki? po ile sztuk w paczce?
my te nie używamy żelazka ale mamy jedno w domu :-)ja kupuje proszek lovela juz od jakiegos czasu i nasze ciuchy w nim piore wiec w tej kwestii sie duzo nie zmieni. tylko plyn do plukania jelp dokupilam bo pachnie ladniej niz lovela. no i specjalnie zelazko trzeba bylo kupic bo my nie uzywamy
poważnie swoje ciuchy też pierzecie w loveli??
my w vizirze sensitive
aga-gaziki sie nie nadaja gdyz tak jak bedziesz miala pepek u maluszka to trzeba bedzie go delikatnie odciagac i wycierac tam w srodku,a gazikiem tego nie zrobisz, a spirytus nalewasz na patyczek taki zwykly do uszu i dokladnie czyscisz gdyz moze strasznie zaropiec,polozna po porodzie byla u mnie i pokazywala jak robic i gazikiem tego nie zrobisz
aha a to taki zwykłyspirytus salicylowy czy jaki? sorki ale nie wiem...aga-gaziki sie nie nadaja gdyz tak jak bedziesz miala pepek u maluszka to trzeba bedzie go delikatnie odciagac i wycierac tam w srodku,a gazikiem tego nie zrobisz, a spirytus nalewasz na patyczek taki zwykly do uszu i dokladnie czyscisz gdyz moze strasznie zaropiec,polozna po porodzie byla u mnie i pokazywala jak robic i gazikiem tego nie zrobisz
a to zalezy jaka paczka ale np tutaj masz po 27 sztuk tych new born
Pampers New Baby 1 - 4 paczki za jedyne 61,90 (867808512) - Aukcje internetowe Allegro
i mysle ze 2 paczki starcza,u mnie synek urodzil sie 3,5 kg i mialam dwie paczki i juz 3 to byla te rozm 2 3-6 kg i byly ok
Pampers New Baby 1 - 4 paczki za jedyne 61,90 (867808512) - Aukcje internetowe Allegro
i mysle ze 2 paczki starcza,u mnie synek urodzil sie 3,5 kg i mialam dwie paczki i juz 3 to byla te rozm 2 3-6 kg i byly ok
ja tez nie wiedzialam:-) tak zwykly spirutys salicylowy i najzwyklejsze patyczki do uszu tylko takie lepsze aby miekkie byly:-)aha a to taki zwykłyspirytus salicylowy czy jaki? sorki ale nie wiem...
bo sa tez takie dla dzieci specjalne ale one sa do tylka i mi zostaly sie 2 pudelka jak kupilam dla krystianka
Patyczki higieniczne z ogranicznikiem BELLA 56szt. (868497251) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
a podklady mialam takie
PODKŁADY POPORODOWE DLA KOBIET BELLA PO PORODZIE (871056403) - Aukcje internetowe Allegro
PODKŁADY POPORODOWE DLA KOBIET BELLA PO PORODZIE (871056403) - Aukcje internetowe Allegro