reklama
A oto moje zakupki.
Jak już sie wkurzam bo nie wyrabiam z czymś albo po prostu brak mi sił na wszystko to sobie przeglądam ciuszki mojej kruszynki i odrazu czuję się lepiej :-)
Jak już sie wkurzam bo nie wyrabiam z czymś albo po prostu brak mi sił na wszystko to sobie przeglądam ciuszki mojej kruszynki i odrazu czuję się lepiej :-)
Załączniki
-
ciuszki.jpg39,6 KB · Wyświetleń: 28
-
ciuszki1.jpg41,5 KB · Wyświetleń: 23
-
ciuszki2.jpg52,4 KB · Wyświetleń: 25
-
ciuszki3.jpg45,9 KB · Wyświetleń: 22
-
ciuszki5.jpg55,6 KB · Wyświetleń: 24
-
ciuszki4.jpg42 KB · Wyświetleń: 23
-
ciuszki6.jpg35,9 KB · Wyświetleń: 24
-
ciuszki7.jpg44,8 KB · Wyświetleń: 26
-
ciuszki8.jpg39,1 KB · Wyświetleń: 23
-
ciuszki9.jpg50,1 KB · Wyświetleń: 25
a wszystko za grosze w lumpeksach. Całkiem nowe nabytki zostawiłam w domu a to co upolowałam w Kielcach.shyangel aż się napatrzeć nie mogę :-)
cudo
Najdroższa rzecz z tych wszystkich kosztowała 3zł
afiliacja, a ten stolik do przewijania to nie chwieje się? bo ostatnio takie ogladałam, ale mało stabilne były i zrezygnowałam...
a w tym łózeczku co tam leży? bo to chyba nie dzidziuś ;-);-) he he
Mój jest stabilny - ani drgnie :-) Sprawdzaliśmy też wytrzymałość, bo zamierzamy w pierwszych miesiącach ustawiać na nim wanienkę i kąpać tam małą.
Nie, nie, w łóżeczku nie ma żadnej żywej istotki To były zdjęcia z wczoraj. Dziś już trochę uprzątnęłam i lepiej to wygląda
shyangel no to gratulacje, udany zakup za niską cenę
afiliacja a jak zprawdzaliście tą wytrzymałość? bo chyba ty się nie połozyłaś na tym przewijaku he he ;-)
a to łóżeczko to nowe czy otrzymałaś po kimś? będzie stało już rozłożone? czy składacie jeszcze? bo ja rozmawiałam z mężem i tak w macu chyba robimy pokoik
afiliacja a jak zprawdzaliście tą wytrzymałość? bo chyba ty się nie połozyłaś na tym przewijaku he he ;-)
a to łóżeczko to nowe czy otrzymałaś po kimś? będzie stało już rozłożone? czy składacie jeszcze? bo ja rozmawiałam z mężem i tak w macu chyba robimy pokoik
Czy któraś z Was słyszała o firmie NUBY? Natknęłam się na nią na allegro, mają fajne gadgety:
http://www.allegro.pl/item872395314_nuby_gryzak_z_siatka_nibbler_do_owocow_w_wa_hit.html
Bardzo mi się podobają produkty tej firmy. Szczególnie zachęcające sa smoczki uspokajające i butelki - musze koniecznie poszukac takich w sklepie, żeby sie przyjrzeć. No i pojemnik na smoki - jak dla mnie bomba! :-)
reklama
N
nataliak
Gość
to jest swietny sposob. ja mam dzis fatalny dzien i do tego musze siedziec sama bo malz w pracy. w zwiazku z tym zeby jakos odreagowac to zaladowalam pierwsza pralke malenkich ciuszkow, potem bede to wszystko prasowac testujac nowe zelazko. a przed porodem powtorka z rozrywki.