reklama
Apropos filcowych torebek, ta jest super (moim zdaniem), mega oryginalna i wygląda na starannie wykonaną: Wiosna ELEGANCJA Torba kufer z FILCu FOLK SEKA 03 (2103478293) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wiolan
PODWÓJNA MAMA
Apropos filcowych torebek, ta jest super (moim zdaniem), mega oryginalna i wygląda na starannie wykonaną: Wiosna ELEGANCJA Torba kufer z FILCu FOLK SEKA 03 (2103478293) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wlasnie mam niemalże identyczną.. jest to niezbyt wielka torebka ale za to mega pojemna i sie szeroko otwiera...
jest cudna;-)
wiolan
PODWÓJNA MAMA
aniu, Marconi ma bardzo dużo wzorów jak i kolorów, polecam Ci naprawdę obejrzeć to na żywo.. oni wlasnie mają filc ze skórą połączony... mają od fikuśnych do naprawdę prostych.. małe i duże... czarne i szare....
malina29
Mama debiutująca
aniu, Marconi ma bardzo dużo wzorów jak i kolorów, polecam Ci naprawdę obejrzeć to na żywo.. oni wlasnie mają filc ze skórą połączony... mają od fikuśnych do naprawdę prostych.. małe i duże... czarne i szare....
hmm, zaintrygowałaś mnie tym Marconi...szczerze, to nie wchodziłam do tego sklepu chyba z 5 lat... chciałam obejrzeć na stronce, ale jakąś kiepską mają i nic nie widać
wiolan
PODWÓJNA MAMA
hmm, zaintrygowałaś mnie tym Marconi...szczerze, to nie wchodziłam do tego sklepu chyba z 5 lat... chciałam obejrzeć na stronce, ale jakąś kiepską mają i nic nie widać
u nas w galerii jest ten sklep od niedawna.. ale prawde mowiac dopiero niedawno odkrylam te torebki w Bydgoszczy... wtedy nei kupilaM, CHOC sie slinilam... a jak sie okazalo ze u nas taki jest to nawet sie nei zastanawialam...
a strona internetowa Marconi tragiczna
powiem Ci Wiolan, że sprawa do sprawdzenia, marconi pamiętam z moich czasów studenckich w Toruniu na ul. Szerokiej i wtedy te torebki były tak marnej jakości, że pomimo budżetu studenckiego i tak mnie nie interesowały, ale jak wszyscy wiedzą to było jakieś 500 lat świetlnych temu
a druga historia to internet, nie bardzo mam czas na bieganie po sklepach, myślałam, że wieczorową porą ogarnę zakupy ;-)
a druga historia to internet, nie bardzo mam czas na bieganie po sklepach, myślałam, że wieczorową porą ogarnę zakupy ;-)
reklama
tysia123
Fanka BB :)
Byłam w stonce - puzzle rzeczywiscie sa ok, ale już ciastoline sobie odpusciłam. Rozgrzebałam jedno pudełko i te akcesoria to dla mnie lipa totalna - widelce, noze - niby co, dziecko ma ta ciastoline jessc? Malo foremek itp....Generalnie pzoostaje przy zakupie na Allegro.