reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
rzeczywiście pięknie wykonane, ale ja się napaliłam na połaczenie skóry i filcu a do tego najprostszy kształt z mozliwych

aniu, Marconi ma bardzo dużo wzorów jak i kolorów, polecam Ci naprawdę obejrzeć to na żywo.. oni wlasnie mają filc ze skórą połączony... mają od fikuśnych do naprawdę prostych.. małe i duże... czarne i szare....

Hej Dziewczyny od dzis w LidLu tydzien maluszka
W promocji sa body rajstopki grube i ciensze ,bluzeczki ,bluzy, sweterki, spodnie dla chlopcow

aniu, Marconi ma bardzo dużo wzorów jak i kolorów, polecam Ci naprawdę obejrzeć to na żywo.. oni wlasnie mają filc ze skórą połączony... mają od fikuśnych do naprawdę prostych.. małe i duże... czarne i szare....

hmm, zaintrygowałaś mnie tym Marconi...szczerze, to nie wchodziłam do tego sklepu chyba z 5 lat... chciałam obejrzeć na stronce, ale jakąś kiepską mają i nic nie widać

hmm, zaintrygowałaś mnie tym Marconi...szczerze, to nie wchodziłam do tego sklepu chyba z 5 lat... chciałam obejrzeć na stronce, ale jakąś kiepską mają i nic nie widać

u nas w galerii jest ten sklep od niedawna.. ale prawde mowiac dopiero niedawno odkrylam te torebki w Bydgoszczy... wtedy nei kupilaM, CHOC sie slinilam... a jak sie okazalo ze u nas taki jest to nawet sie nei zastanawialam...
a strona internetowa Marconi tragiczna

powiem Ci Wiolan, że sprawa do sprawdzenia, marconi pamiętam z moich czasów studenckich w Toruniu na ul. Szerokiej i wtedy te torebki były tak marnej jakości, że pomimo budżetu studenckiego i tak mnie nie interesowały, ale jak wszyscy wiedzą to było jakieś 500 lat świetlnych temu

a druga historia to internet, nie bardzo mam czas na bieganie po sklepach, myślałam, że wieczorową porą ogarnę zakupy ;-)

reklama
Byłam w stonce - puzzle rzeczywiscie sa ok, ale już ciastoline sobie odpusciłam. Rozgrzebałam jedno pudełko i te akcesoria to dla mnie lipa totalna - widelce, noze - niby co, dziecko ma ta ciastoline jessc? Malo foremek itp....Generalnie pzoostaje przy zakupie na Allegro.

Do góry