reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
powiem Ci Wiolan, że sprawa do sprawdzenia, marconi pamiętam z moich czasów studenckich w Toruniu na ul. Szerokiej i wtedy te torebki były tak marnej jakości, że pomimo budżetu studenckiego i tak mnie nie interesowały, ale jak wszyscy wiedzą to było jakieś 500 lat świetlnych temu

a druga historia to internet, nie bardzo mam czas na bieganie po sklepach, myślałam, że wieczorową porą ogarnę zakupy ;-)

ja tez z tych co wolą wygodę intenetu... i pewnie bym sie skusila na internetową (chocby cena lepsza) ale w przypadku filcu chyba wazne jest aby byla sztywna... wiec musialam dotknac.. i to mnie przekonalo... ale moze jak do nas przyjedziesz to sie do naszej slynnej galeryi wybierzemy....??:tak::tak:

Tysia ja nie polecam tych puzzli. 9 el. Już jakiś czas temu kupiłam Tomkowi z kogutem, żyrafą i pociągiem to obrazki po pierwszym użyciu odklejają się, trzeba taśmą lub klejem podklejać...

Tysia ja nie polecam tych puzzli. 9 el. Już jakiś czas temu kupiłam Tomkowi z kogutem, żyrafą i pociągiem to obrazki po pierwszym użyciu odklejają się, trzeba taśmą lub klejem podklejać...

no to przyszalałam ;)
W takim razie póki co wstrzymuje sie z wystawianiem komentarza i spr ile puzzle wytrzymaja ;)

u nas niestety też kicha, naklejka odchodzi a drewno jest nie wyszlifowane i odchodzą kawałki drewienka, przez to bardzo ciężko się je wkłada.

ja nie polecam

dziewczyny wiecie czy można i gdzie dokupić podwójne koła do wózka hauck turbo??????? Czy w ogóle można gdzieś dokupić takowe coś?????????????

Wczoraj wylicytowałam nowy wózek z hauck i nie wiem jak to się stało ale nie doczytałam ze brak przedniego podwójnego koła:szok: i teraz nie wiem co robić.....

reklama
martina, nie plac i nie odbieraj, najwyzej dostaniesz negatywa... wolalabym to niz wozek do ktorego prawie nie mozna dokupic kola... no chyba ze znajdziesz na eBayu... albo napisz do dystrybutora, producenta....

Do góry