reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
powiem Ci Wiolan, że sprawa do sprawdzenia, marconi pamiętam z moich czasów studenckich w Toruniu na ul. Szerokiej i wtedy te torebki były tak marnej jakości, że pomimo budżetu studenckiego i tak mnie nie interesowały, ale jak wszyscy wiedzą to było jakieś 500 lat świetlnych temu
a druga historia to internet, nie bardzo mam czas na bieganie po sklepach, myślałam, że wieczorową porą ogarnę zakupy ;-)
ja tez z tych co wolą wygodę intenetu... i pewnie bym sie skusila na internetową (chocby cena lepsza) ale w przypadku filcu chyba wazne jest aby byla sztywna... wiec musialam dotknac.. i to mnie przekonalo... ale moze jak do nas przyjedziesz to sie do naszej slynnej galeryi wybierzemy....??
wiolan
PODWÓJNA MAMA
ha ha.. patrząc na to że masz milon lat, to czymże jest 100 lat?? jak pierdnięcie))no to za jakieś 100 lat, bo teraz Wasza kolej na przyjazd
tysia123
Fanka BB :)
Polecam
Puzzle edukacyjne DREWNIANE 9el. MEGA WYBÓR W-wa (2098936072) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Puzzle edukacyjne DREWNIANE 16el. DUŻY WYBÓR W-wa (2055103404) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tanie jak barszcz, super jakosc i co dziwne na żywo naprawde sa ładniejsze niz na zdjęciach
Puzzle edukacyjne DREWNIANE 9el. MEGA WYBÓR W-wa (2098936072) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Puzzle edukacyjne DREWNIANE 16el. DUŻY WYBÓR W-wa (2055103404) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tanie jak barszcz, super jakosc i co dziwne na żywo naprawde sa ładniejsze niz na zdjęciach
tysia123
Fanka BB :)
Tysia ja nie polecam tych puzzli. 9 el. Już jakiś czas temu kupiłam Tomkowi z kogutem, żyrafą i pociągiem to obrazki po pierwszym użyciu odklejają się, trzeba taśmą lub klejem podklejać...
no to przyszalałam
W takim razie póki co wstrzymuje sie z wystawianiem komentarza i spr ile puzzle wytrzymaja
martina969
Filipowa mama
dziewczyny wiecie czy można i gdzie dokupić podwójne koła do wózka hauck turbo??????? Czy w ogóle można gdzieś dokupić takowe coś?????????????
Wczoraj wylicytowałam nowy wózek z hauck i nie wiem jak to się stało ale nie doczytałam ze brak przedniego podwójnego koła i teraz nie wiem co robić.....
Wczoraj wylicytowałam nowy wózek z hauck i nie wiem jak to się stało ale nie doczytałam ze brak przedniego podwójnego koła i teraz nie wiem co robić.....
reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
martina, nie plac i nie odbieraj, najwyzej dostaniesz negatywa... wolalabym to niz wozek do ktorego prawie nie mozna dokupic kola... no chyba ze znajdziesz na eBayu... albo napisz do dystrybutora, producenta....