Aga no to zycze powodzenia:-) bo do dobrego latwo sie przyzywczaic a dla takiego malucha to raj byc kolysanym:-)ale będzie musiał, bo kołyska ma być max na 80-90 cm długość. czyli góra 3-4 miesiące
reklama
Aga no to zycze powodzenia:-) bo do dobrego latwo sie przyzywczaic a dla takiego malucha to raj byc kolysanym:-)
a moj Antos nie cierpial kołyski... a mial piekną 100- letnią kołyske litewską.
Płakał... ale on nie lubił lulania, bujania wozkiem, potrząsania, kołysania - plakał... ani kolyską, ani wozkiem... to bylo dziecko "niebujane"
i w rezultacie kołyske odsprzedalismy znajomym
...jakie tu się odbywało szaleństwo zakupowe...........!
Ja na cisuzki próbuję już nie patrzeć, zresztą przy ilości, jaką posiadam (włącznie z ubrankami na następną zimę) niewiele rzeczy chwyta mnie już w sklepie za serce- i całe szczęście!
Niedawno natomiast zaczęłam szukać na allegro łóżeczka turystycznego- żeby było u teściów i moich rodziców- i większości firm w ogóle nie znam:-( Czy któraś może mi coś doradzić? Może słyszałyście, które jest dobre i godne polecenia? Dodam, ze chciałabym zeby od razu było z przewijakiem, taki kombajn.... Nad ceną narazie się nie zastanawiam, bo szanowni rodzice sami sfinansują;-)
Ja mam turystyka, ale bez przewijaka... w poprzednim mieszkaniu zajmowało za duzo miejsca, ale mialam je na dole i uzywalam jako kojec
wybieralam ze wzgledu na cene, bo to bylo moje "drugie" a po kołysce trzecie lozeczko... wiec chcialam zeby nie kosztowało fortuny
*PIĘKNE ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE - KOJEC 2 WZORY* (862527826) - Aukcje internetowe Allegro
teraz w domu, mam na nie na dole miejsce i bedzie sobie stalo,w razie jakbym chcial maluszka odłozyc i miec go na oku
Poza tym latem wyciagne na taras czy do ogrodu i maluszek bedzie sobie spal bo ma moskitiere
co myślicie o takim przewijaku na komodę?
CEBA Przewijak tapicerka miękka KOMODA 1 JAKOŚĆ (870263507) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczny ten przewijak :-) Najbardziej mi się podoba wzór z kołyską i wózkiem.
N
nataliak
Gość
Niedawno natomiast zaczęłam szukać na allegro łóżeczka turystycznego- żeby było u teściów i moich rodziców- i większości firm w ogóle nie znam:-( Czy któraś może mi coś doradzić? Może słyszałyście, które jest dobre i godne polecenia? Dodam, ze chciałabym zeby od razu było z przewijakiem, taki kombajn.... Nad ceną narazie się nie zastanawiam, bo szanowni rodzice sami sfinansują;-)
pytalam znajomej i ona mowi ze graco sa bardzo ok i maja przwijak.
Ja też dziś po zakupach. Auto z pół godziny skrobaliśmy Na szczęście w IKEI jest podziemny parking, więc po zakupach nie musieliśmy odśnieżać :-) Dzisiejsze zdobycze to: wanienka, ręczniczek, prześcieradła, pojemniki/przyborniki do stołu do przewijania i moskitiera/baldachim (wiem, wiem - będę go prać co tydzień, żeby dziecko w kurzu nie leżało) :-)
lenkaa*
Fanka BB :)
Ja moskitierki nie kupuję bo już mam. U nas w rodzince taki zwyczaj że panna młoda zostawia sobie welon i później służy on za moskitierę do łóżeczka jak się dziei urodzą - moja babcia tak robiła i mama no to i ja tradycję ciągnę. Welona miałam kawał - bo 2 metry więc powinien być ok Taki sentymentalny akcent ;-) Będę go musiała tylko wyjąć z pudła i wyprać.
reklama
Ja moskitierki nie kupuję bo już mam. U nas w rodzince taki zwyczaj że panna młoda zostawia sobie welon i później służy on za moskitierę do łóżeczka jak się dziei urodzą - moja babcia tak robiła i mama no to i ja tradycję ciągnę. Welona miałam kawał - bo 2 metry więc powinien być ok Taki sentymentalny akcent ;-) Będę go musiała tylko wyjąć z pudła i wyprać.
fajowy zwyczaj - strasznie mily.. ja tez mialam długasny welon - ale sprzedałam wraz z suknia - a kasa z sukni wystarczyła na mebelki dla Antosia (dwie komody i łózeczko