reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
u nas na topie jest noddy,hello kity juz jej przeszlo:-D

a szczerze to Ola oglada za duzo bajek:-(najgorsze jest to sama sobie wlacza dvd:szok:i widze ze rozumie z nich sporo bo np smieje sie tam gdzie jest smiaszna sytuacja itp

chcialabym ja oduczyc ale nie wiem jak :zawstydzona/y:
wiec cieszcie sie jesli wasze dzieciaki na razie nie chca bajek ogladac:tak:

u nas na topie jest noddy,hello kity juz jej przeszlo:-D

a szczerze to Ola oglada za duzo bajek:-(najgorsze jest to sama sobie wlacza dvd:szok:i widze ze rozumie z nich sporo bo np smieje sie tam gdzie jest smiaszna sytuacja itp

chcialabym ja oduczyc ale nie wiem jak :zawstydzona/y:
wiec cieszcie sie jesli wasze dzieciaki na razie nie chca bajek ogladac:tak:

wylacz z pradu i tyle.. poplacze troche powymusza ale z czasem jej przejdzie....
ale nie wyobrazam sobie takiej wlasnie sytuacji ze dziecko jest tak uzaleznione ze az rodzic nie "panuje" nad tym... a Ola ma dopiero 1,5 roku....

wiolan masz racje,ale jak pojedzie do mojej mamy to caly dzien potrafi nie ogladac a ledwo przekroczy prog wola noody:no:
wola, bo wie ze jak zawola to bedzie miala.... i ot cala filozofia... zakaz wszytskim wlaczania jej bajek.. sama jej kontorluj i czas i to co ma ogladac... nie zeby ona sama sobie wybierala i pore i bajki...

niestety dvd jest w takim miejscu ze sama sobie wlacza:zawstydzona/y:

nallepszym pomyslem jak napisalas jest wylaczenie pradu:tak:

damy rade:tak:

agulam to przestaw dvd na inną półkę. Sami chyba nie korzystacie z niego codziennie, więc nie musi leżec w zasięgu rączek Oli? I absolutnie jej ograniczaj, bo później może byc gorzej.

reklama
u nas bajki są jak młodego najdzie ale jak mu włączę to po 3min wychodzi ... ostatnio szaleje na punkcie bzyczka, bajka "ul". kocha tą piosenkę na wstępie i tak słodko śpiewa bzyk bzyk - "dźyk dźyk" :) jest krótka więc pozwalam mu oglądać całą, chociaż i tak rzadko wysiedzi.

co do bajek; przeraziłam się niedawno widząc ta bajkę z pingwinami, które nie mówią tylko coś tam krzyczą, ja patrze a pama pingwina wzięła go na kolano i leje po dupsku a on krzyczy :szok::szok::szok::szok:

Do góry