reklama
agulam
Fanka BB :)
u nas na topie jest noddy,hello kity juz jej przeszlo
a szczerze to Ola oglada za duzo bajek:-(najgorsze jest to sama sobie wlacza dvdi widze ze rozumie z nich sporo bo np smieje sie tam gdzie jest smiaszna sytuacja itp
chcialabym ja oduczyc ale nie wiem jak
wiec cieszcie sie jesli wasze dzieciaki na razie nie chca bajek ogladac
a szczerze to Ola oglada za duzo bajek:-(najgorsze jest to sama sobie wlacza dvdi widze ze rozumie z nich sporo bo np smieje sie tam gdzie jest smiaszna sytuacja itp
wiolan
PODWÓJNA MAMA
u nas na topie jest noddy,hello kity juz jej przeszlo
wylacz z pradu i tyle.. poplacze troche powymusza ale z czasem jej przejdzie....
ale nie wyobrazam sobie takiej wlasnie sytuacji ze dziecko jest tak uzaleznione ze az rodzic nie "panuje" nad tym... a Ola ma dopiero 1,5 roku....
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
no i wózeczek doszedł
wiolan
PODWÓJNA MAMA
wola, bo wie ze jak zawola to bedzie miala.... i ot cala filozofia... zakaz wszytskim wlaczania jej bajek.. sama jej kontorluj i czas i to co ma ogladac... nie zeby ona sama sobie wybierala i pore i bajki...wiolan masz racje,ale jak pojedzie do mojej mamy to caly dzien potrafi nie ogladac a ledwo przekroczy prog wola noody
wiolan
PODWÓJNA MAMA
niestety dvd jest w takim miejscu ze sama sobie wlacza
nallepszym pomyslem jak napisalas jest wylaczenie pradu
damy rade
wiec ja bym kabel odlaczyla i tyle....
reklama
u nas bajki są jak młodego najdzie ale jak mu włączę to po 3min wychodzi ... ostatnio szaleje na punkcie bzyczka, bajka "ul". kocha tą piosenkę na wstępie i tak słodko śpiewa bzyk bzyk - "dźyk dźyk" jest krótka więc pozwalam mu oglądać całą, chociaż i tak rzadko wysiedzi.
co do bajek; przeraziłam się niedawno widząc ta bajkę z pingwinami, które nie mówią tylko coś tam krzyczą, ja patrze a pama pingwina wzięła go na kolano i leje po dupsku a on krzyczy
co do bajek; przeraziłam się niedawno widząc ta bajkę z pingwinami, które nie mówią tylko coś tam krzyczą, ja patrze a pama pingwina wzięła go na kolano i leje po dupsku a on krzyczy