reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Dziewczyny, czy któraś z was wypróbowała kiedyś coś podobnego?

Barierka zabezpieczająca ochronna do łóżka SKŁDANA (2011211994) - Aukcje internetowe Allegro

Zastanawiam się czy taka barierka zda egzamin. Zamierzam kupić Jagodzie łóżko, a ostatnio te z gotowymi barierkami mi się nie podobają... :sorry: Niestety młoda bardzo się wierci w nocy i musi mieć jakieś zabezpieczenie :sorry2:

my mamy taka barierke, ale poki agata skacze po lozku jak malpa po lianie to niestety nei ma sensu... jesli Jagódka śpi spokojnie to na pewno zda egzamin...

Afi, moja przyjaciółka kupiła synkowi barierkę w kształcie takiego jakby miękkiego wałka i podobno super zdaje egzamin.

Przy okazji pochwalę się kurtką na następny rok:

6398556420_1_1_3.jpg

DZIOŁSZKI, OGŁASZAM POŚWIĄTECZNĄ WYPRZEDAŻ KOLCZYKÓW

jedna para tylko 5zł,

koszt przesyłki 6zł niezależnie od ilości zamówionych par,

przy zakupie większej ilości niż dwie pary dołożę gratisy:-)

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg
6.jpg7.jpg

reklama
Dziewczyny, czy któraś z was wypróbowała kiedyś coś podobnego?

Barierka zabezpieczająca ochronna do łóżka SKŁDANA (2011211994) - Aukcje internetowe Allegro

Zastanawiam się czy taka barierka zda egzamin. Zamierzam kupić Jagodzie łóżko, a ostatnio te z gotowymi barierkami mi się nie podobają... :sorry: Niestety młoda bardzo się wierci w nocy i musi mieć jakieś zabezpieczenie :sorry2:

Wydaje mi się Afi,że ta barierka trochę przykrótka jest,bo jak Jagoda się wierci to pewnie po całym łóżku,to jak z tej strony co barierkę założysz nie wypadnie,może wypaść z drugiej mańki.
Jakby na cały bok była to spoko,albo,zeby wolnego kawałek został tylko jakby miała wstać,taki jak na zdjęciu ten kawałek jest wolnego równolegle z twarzą tej dziewczynki

Do góry