reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

u nas kompletnie bajki nie mają zainteresowania:no:...........ona nawet reklam nie chce już oglądać:-D

reklama
gdzie??????????

fajny czas jest jeszcze, bo przynoszę prezenty na gwiazdkę, rzucam na szafkę i czekają, nikt nie robi szpery :-D
ja kupiłam książeczki z owieczką Timmy - Lesio ją uwielbia i o mikołaju z wrażeniami dotykowymi - co rusz jakiś kawałek futerka jest, puzzle i dokupię jeszcze klocki i end

poka!!!

u nas kompletnie bajki nie mają zainteresowania:no:...........ona nawet reklam nie chce już oglądać:-D

dlaczego cie to martwi? Moja oglada ostatnio wszystko jak leci wiec tv jest wylaczony.

hihihi, u nas też:tak:, ale ja akurat nie jestem zwolenniczką sadzania 1,5 rocznego dziecka przed tv, więc mnie to poniekąd cieszy. Z drugiej strony fajnie by było, gdybym mogła włączyc bajkę i miec 30 min spokoju.

Bajeczki, to szału u nas nie robią! Za to reklamy jak najbardziej! A jak jest w kuchni i usłyszy tę reklamę z serduszkiem i mózgiem (co śpiewają), to wyrywa jak głupi! No i uwielbia dżwięk telexpressu i faktów! Cieszy się, jakby najlepsza na świecie bajka się zaczynała :-D:szok:

U nas dźwięku faktów nienawidzi. Jak tylko usłyszy, to od razu jest nerwowy, piszczy i rzuca rzeczami - dlaczego?, bo wie, że przez 30 min my będziemy siedziec, ale cała uwaga nie będzie skupiona na nim - skubaniec już zarejestrował ten szczególik.

reklama
U nas dźwięku faktów nienawidzi. Jak tylko usłyszy, to od razu jest nerwowy, piszczy i rzuca rzeczami - dlaczego?, bo wie, że przez 30 min my będziemy siedziec, ale cała uwaga nie będzie skupiona na nim - skubaniec już zarejestrował ten szczególik.

dlatego Karol atakuje mojego laptopa... wyrywa zasilacz albo bije w niego czym popadnie. I to zawsze wtedy, kiedy próbuję coś przeczytac. Moje dziecko nienawidzi komputera:no:

Do góry