reklama
na gwiazdkę mam zero pomysłów, najdłużej jest w stanie go utrzymać na miejscu kredka i kartka, kupię mu kolorowanki ;-)
......duuuuużo kolorowanek;-)
u nas teraz szał na naklejki :-) mielismy taka wzgardzoną "Akademie 2 latka" kolorowanke zgadywankę z naklejkami. I nagle Stasio odkrył magię naklejania... W dwa dni rozpracowalismy wszystkie zagadki :-) Połowa do gory nogami, część bardzo kreatywnie - bałwan zamiast głowy ma wronę - ale fun był :-)
Wonka uk
Fanka BB :)
na gwiazdkę mam zero pomysłów, najdłużej jest w stanie go utrzymać na miejscu kredka i kartka, kupię mu kolorowanki ;-)
moja kosmetyki,jakbym jej pozwolila to sie kremuje caly dzien i dziecka nie ma
baby23
Ja też, nie mam pomysłu na prezent. Chyba skonczy się na jakimś fajnym samochodziku 04.12 Krystian miał imieniny i dostał pełno fajnych rzeczy, potem Mikołajki i tak w zasadzie to wszystko już ma... Ostatnio kupiłam mu swiecące w ciemności naklejki gwiazdki nad łóżko i to z pewnością będzie hit
u nas też pomysłu brak, bo chyba musiałabym znów zwierzątka, albo autka kupić
Bali młody dopiero teraz rozkminia te puzzle od Was a konkretnie uczy się liczyć
jezuuu Aga wielkie ufff, bo mi tak głupio było
Leon przynajmniej raz w tygodniu jest obraca i zawsze się bardzo ucieszy jak je wyjmuję
dziś kupiliśmy wielki blok z obrazkami do kolorowania i ogarnęło nas szaleństwo malowania
wiolan
PODWÓJNA MAMA
jezuuu Aga wielkie ufff, bo mi tak głupio było
Leon przynajmniej raz w tygodniu jest obraca i zawsze się bardzo ucieszy jak je wyjmuję
dziś kupiliśmy wielki blok z obrazkami do kolorowania i ogarnęło nas szaleństwo malowania
ale to szalenstwo objawia sie w miare ksztaltnym wypelnianiu obrazkow?? czy bazgraniu po kolorowankach???
reklama
Wonka uk
ja dzisiaj kupilam malej bardzo fajne puzzle
http://www.marksandspencer.com/First-Puzzle-Play-Learn-Bumper/dp/B003FVZQKA
mialy byc pod choinke,ale dzisiaj juz ukladalysmy wiec pod choinka dalej pusto
http://www.marksandspencer.com/First-Puzzle-Play-Learn-Bumper/dp/B003FVZQKA
mialy byc pod choinke,ale dzisiaj juz ukladalysmy wiec pod choinka dalej pusto