reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Dziewczyny mam prośbę jak znacie jakąś mamusię z rocznym dzieckiem -dziewczynką i chciałaby kupić 2 częściowy kombinezon w bdb stanie to poleccie mnie plisss...
Dodam kilka fajnych ubranek
Dodam kilka fajnych ubranek
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
miałam ale babka napisała ze kase wysle jak najpierw dostanie kombinezon, chyba sie troche obawiałamJulita Jeszcze męczysz się z tym kombinezonem z Tchibo?
teraz to już chyba za późno, każdy już obkupiony na zimę..
a czemu w końcu nie odesłałaś go sprzedawcy? bo chyba miałaś taki plan?
miałam ale babka napisała ze kase wysle jak najpierw dostanie kombinezon, chyba sie troche obawiałam
to schowaj go do szafy i na drugi rok to już we wrześniu/ paxdzierniku wystawiaj :-)
hej dziewczyny!
Czy Wasze dzieci mają już krzesełka i stoliki?
Chciałam coś mojej niuni pod choinkę wybrać.
Podoba mi się krzesełko słonik z nino&ideas (tra present), ale chyba już nie produkują zielonego stolika ewentualnie do tego krzesełka najzwyklejszy stoliczek z ikea, ale może okazać się za jasny, tak by to wyglądało...
W ostateczności taki zestaw kolorystyczny (bardziej na pomarańczowy stół stawiam)
lub
Znacie te mebelki? Fajne to? A może macie jakieś inne propozycje?
Będę wdzięczna
Czy Wasze dzieci mają już krzesełka i stoliki?
Chciałam coś mojej niuni pod choinkę wybrać.
Podoba mi się krzesełko słonik z nino&ideas (tra present), ale chyba już nie produkują zielonego stolika ewentualnie do tego krzesełka najzwyklejszy stoliczek z ikea, ale może okazać się za jasny, tak by to wyglądało...
W ostateczności taki zestaw kolorystyczny (bardziej na pomarańczowy stół stawiam)
lub
Znacie te mebelki? Fajne to? A może macie jakieś inne propozycje?
Będę wdzięczna
Załączniki
Julita Jeszcze męczysz się z tym kombinezonem z Tchibo?
teraz to już chyba za późno, każdy już obkupiony na zimę..
a czemu w końcu nie odesłałaś go sprzedawcy? bo chyba miałaś taki plan?
a właśnie, że nie obkupiony
ja mam 1 kurtkę i 1 buty dla młodego na teraz, i dopiero coś kupię na bieżąco
Agnieszka77
Fanka BB :)
A ja mam śpiworek do wózka,jeszcze z poprzedniej zimy.Nadia nie ma kombinezonu,zamówiłam z nexta,ale nie dostałam,bo towar wyprzedany.U niej kocyk w wózku nie zda egzaminu,bo zrzuca,kopie i ściąga,a śpiworek zapnę i problem z głowy.Poza tym my tak często chodzimy na spacery...:--(,przez te jej choroby,ostatni raz na spacerze Nadia była w październiku:-(
a właśnie, że nie obkupiony
ja mam 1 kurtkę i 1 buty dla młodego na teraz, i dopiero coś kupię na bieżąco
bali yyy to w jakiej kurtce Lesiu teraz chodzi? bo u nas od ponad miesiąca zimowa ta z tchibo jest grana..
z tym, ze u Was we wrocku to pewnie dużo cieplej jest niż u nas
spacery...:--(,przez te jej choroby,ostatni raz na spacerze Nadia była w październiku:-(
Nef mi się nie podoba taki zestaw, więc tu kwestia gustu i ja nie pomogę.
reklama
bali yyy to w jakiej kurtce Lesiu teraz chodzi? bo u nas od ponad miesiąca zimowa ta z tchibo jest grana..
z tym, ze u Was we wrocku to pewnie dużo cieplej jest niż u nas
Aga w zimowej na polarze, ale mam tylko 1, nic na zmianę, kupię jeszcze kombinezon, ale dopiero jak spadnie śnieg i będziemy na sanki szli
buty też mamy z zary, dosyć cienkie, grube kozaki na polarze mu kupię na ten śnieg żeby się tak nie załatwić jak Nikita, że buty ma Kuba za małe, mój zaczynał kozaczki 23 a teraz już 24 kupię