reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Chrupcia fajnie trzymają nóżkę, są ciepłe i wystarczająco wysokie, mają prawdziwego trapera na podeszwie i do tego miękkiego
niewiele brakowało a byśmy sobie z inną kobitą wyrywały te buty, ale ona wzięła r. 23 a ja 24 uffff

silent night to najlepszy i najbardziej upragniony prezent

reklama
a ja swoja drogą jestem ciekawa co Stasio sprezentuje rodzicom :-p Fajnego bodziaka widziałam na allegro z napisem "All mommy wants for Christmas is a silent night". To dobre jest :-) może być silent night :-)

to ja poprosze w wersji "whole next year":rofl2: to jest najabardziej przeze mnie wyczekiwany prezent:tak:

noo i w końcu Lesiu ma ciepłe buty ;-)
ja do Baty też nigdy nie zaglądałam.. a chyba warto :-p

jeszcze tylko kombinezon i koniec zakupów przez najbliższe pół roku, nakupowałam mu koszulek z krótkim, z długim rękawem, spodni - wszystko na 92
nawet mnie korci w sklepach....... ale bez przesady, ma tyle sweterków i bluz, że end

Aguśka fajne prezenty Pawełek dostanie :)

Od nas Majka dostanie sanki i zabawkę do wody (kiedyś pokazywałam taką z Biedronki m.in. robi bańki mydlane) co prawda ani jedno ani drugie jeszcze nie kupione ale w ten weekend planujemy ruszyć na zakupy wreszcie :)
Natomiast jeśli chodzi o prezenty od rodziny to nie mam pojęcia co Majka dostanie bo jeszcze nie było tematu :p

my mamy taką zabawkę do wody i niestety baniek nie da sie robić, moim zdaniem strumień powietrza jest zbyt słaby a poza tym chyba by tam trzeba wlać płyn do baniek czego jeszcze nie próbowałam bo Wiktor ma durną zabawę - picie wody z wanny :eek:

Ja z kolei mam ostatnio masę pomysłów na świąteczne prezenty dla Jacha. Jak wcześniej nie było zupełnie żanych, tak teraz rozpirzyłabym niezłą kasę, ale w porę się opamietałam.
A poza okolicznościowym prezentem, to straasznie spodobały mi się w Smyku figurki zwierzątek - są bardzo realistyczne, ostatnio jak byliśmy, to Jachoo przykleił się ro regału z nimi. Wyszliśmy z łabędziem jako pierwszą figurką do kolekcji (dzień wcześniej karmił łabędzie, dlatego go wybrał) - zaczynamy zbierać ;-) - co miesiąc - jedna, dwie fiurki.

Stasiu dzis po zajeciach muzycznych kąpał lalę w wanience i karmił butlą oraz woził krowę wózeczkiem (zajecia sa w przedszkolu) - hmmm dało mi to do myślenia...

perfect House Husband!:-D

niewiele brakowało a byśmy sobie z inną kobitą wyrywały te buty, ale ona wzięła r. 23 a ja 24 uffff

:-D:-D:-D

A do mnie dotrały superowe puzzle:

MELISSA&DOUG PUZZLE Z DŹWIĘKIEM ZWIĘRZĘTA ZOO (1923844395) - Aukcje internetowe Allegro

NARZĘDZIA DREWNIANE POGRUBIANE PUZZLE KLOCKI 2+ (1968166634) - Aukcje internetowe Allegro

NOWOŚĆ! PUZZLE Z DŹWIĘKIEM ZWIĘRZĘTA NA FARMIE (1967234379) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
jeszcze tylko kombinezon i koniec zakupów przez najbliższe pół roku, nakupowałam mu koszulek z krótkim, z długim rękawem, spodni - wszystko na 92
nawet mnie korci w sklepach....... ale bez przesady, ma tyle sweterków i bluz, że end

no i jak napisałam tak zrobiłam, natknęlam się dziś na wyprzedaż w him i wyszłam z 2 koszulami na święta, kurteczką na wiosnę pikowaną i sweterkiem :baffled:
na szczęście wszystko po 20-30-40 zł

reklama
szukam bluzeczki/koszulki dla małej pasującej do szarej spódniczki, jak cos fajnego wpadniie wam w oko to dajcie znać..

Do góry