reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

wonka, ja ostatnio w smyku widzialam potrojne z nastepstwem, czyli np. jest jkajo a z jajkac wyklujwa sie kurczaczek... albo jest drzewo a z drzewa powstaja kredki..... do teraz mi w glowie siedza.... chyba je zakupie., bo sa proste i z przeslaniem...

reklama
Wiolan malej jak narazie to wlasnie bardziej sie te karty podobaja jak puzzle.narazie odkrywamy po 3 karty,mala fajnie to zakumala:tak: te maja takie proste obrazki typu baranek ,kotek,truskawka i do malej to przemawia widze.

no i zaczela budowac wieze z klockow,wiec musze nad jakimis fajnymi pomyslec.przedtem sie nawet nie rozgladalam bo u nas klocki nie dzialaly.

dziewczyny jeszcze Wam napiszę, że jak nie zagladam prawie do baty, tak dziś coś mnie tam zaniosło i kupiłam młodemu kozaczki na kożuszku r. 24 z metki 119 zł, a przy kasie miła niespodzianka 20% rabatu i kupiłam za 96 zł
były brązowe i granatowe, super miękka podeszwa
o takie http://www.bata.pl/artykul/91875

Ostatnia edycja:
jezuuu Aga wielkie ufff, bo mi tak głupio było
Leon przynajmniej raz w tygodniu jest obraca i zawsze się bardzo ucieszy jak je wyjmuję

dziś kupiliśmy wielki blok z obrazkami do kolorowania i ogarnęło nas szaleństwo malowania

ja po wakacjach o nich zapomniałam, włożyłam do szafy i ostatnio mi się właśnie o nich przypomniało :-)
jeszcze raz dziękujemy :-)

dziewczyny jeszcze Wam napiszę, że jak nie zagladam prawie do baty, tak dziś coś mnie tam zaniosło i kupiłam młodemu kozaczki na kożuszku r. 24 z metki 119 zł, a przy kasie miła niespodzianka 20% rabatu i kupiłam za 96 zł
były brązowe i granatowe, super miękka podeszwa
o takie Bata » DLA CHŁOPCÓW » 3-5 lat » 191-9212

noo i w końcu Lesiu ma ciepłe buty ;-)
ja do Baty też nigdy nie zaglądałam.. a chyba warto :-p

no u nas juz pawełkowi kupilismy prezenty
a reszta ma na kase oddac
tak wiec mamy:
takie jak sa kuchnie dla dziewczynek to on ma zakład majsterkowicza
motorek jezdzik, klocki, młąego laptopa i mase ksiazeczek, ubranek kilka i tablice znikopis :)

bali - zarabiste! Podobne miałam upatrzone w next ale odpuściłam ze wzgledu na wysyłkę. Dobrze trzymaja noge w kostce?

Stasiu dzis po zajeciach muzycznych kąpał lalę w wanience i karmił butlą oraz woził krowę wózeczkiem (zajecia sa w przedszkolu) - hmmm dało mi to do myślenia...

Aguśka fajne prezenty Pawełek dostanie :)

Od nas Majka dostanie sanki i zabawkę do wody (kiedyś pokazywałam taką z Biedronki m.in. robi bańki mydlane) co prawda ani jedno ani drugie jeszcze nie kupione ale w ten weekend planujemy ruszyć na zakupy wreszcie :)
Natomiast jeśli chodzi o prezenty od rodziny to nie mam pojęcia co Majka dostanie bo jeszcze nie było tematu :p

reklama
a ja swoja drogą jestem ciekawa co Stasio sprezentuje rodzicom :-p Fajnego bodziaka widziałam na allegro z napisem "All mommy wants for Christmas is a silent night". To dobre jest :-) może być silent night :-)

Do góry