reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Nef mi się nie podoba taki zestaw, więc tu kwestia gustu i ja nie pomogę.

Nef mi sie nie podoba,sorry:baffled:

Ja to raczej kupię, już ma zarezerwowany w sklepie zielony stolik i krzesełko słonik.
No chyba, ze się nie spodoba, jak pomacam:-D

Chodziło mi raczej o opinię na temat firmy Nino&Ideas (Tra Present), czy ktoś to zna, widział macał?

No i z czego korzystają wasze dzieciaczki? Jakie Wy macie stoliki i krzesełka, na co zwracać uwagę przy zakupie?
Bo wolałabym nie utopić kasy i za pół roku szukac czegoś innego.

A wygląd? Cóż kwestia gustu...:cool2:

Nef my mamy zwykły drewniany, bukowy :-p
wklejałam kiedys foto nawet
proszę:
DSC07158.jpg

elwiwas mam już zaklepany zielony stolik z tej samej firmy:tak: u mnie w domu dużo zielonego:-)

aga0411 ładny ten Twój zestaw, początkowo tez planowałam taki prosty, w kolorze pasującym do reszty mebli, ale jednak zdecyduję się na coś dziecięcego.

a przydają ci się dwa krzesełka? Bo jak póki co chciałam kupić jedno, rzadko odwiedzają nas inne dzieci, a ja mogę posiedzieć na podłodze.
U lekarza jak czekamy na wizytę, to siadamy na mamucie, ja z jednej, Gośka z drugiej strony:-D

ja chciałam małej stolik i krzesełeczka kupić na 2 urodzinki...teraz mam w planach kupienie tego wózka z fp w zestawie- oczywiście to będzie prezent składkowy bo 160zł sama nie wybule:-:)-(
moje lekarstwa i budowa to skarbonka bez dna:dry:

reklama
mi też się podobają zabawki i mebelki nino, ale mam w przedszkolu dużo instrumentów tej firmy i nie są to najtrwalsze zabawki, z tamburynka farba wręcz odpryskiwała w pierwszym dniu, a nie powinno chyba tak być w zabawkach dla dzieci

Do góry