reklama
Nef mi się nie podoba taki zestaw, więc tu kwestia gustu i ja nie pomogę.
Nef mi sie nie podoba,sorry
Ja to raczej kupię, już ma zarezerwowany w sklepie zielony stolik i krzesełko słonik.
No chyba, ze się nie spodoba, jak pomacam
Chodziło mi raczej o opinię na temat firmy Nino&Ideas (Tra Present), czy ktoś to zna, widział macał?
No i z czego korzystają wasze dzieciaczki? Jakie Wy macie stoliki i krzesełka, na co zwracać uwagę przy zakupie?
Bo wolałabym nie utopić kasy i za pół roku szukac czegoś innego.
A wygląd? Cóż kwestia gustu...
elwiwas mam już zaklepany zielony stolik z tej samej firmy u mnie w domu dużo zielonego:-)
aga0411 ładny ten Twój zestaw, początkowo tez planowałam taki prosty, w kolorze pasującym do reszty mebli, ale jednak zdecyduję się na coś dziecięcego.
a przydają ci się dwa krzesełka? Bo jak póki co chciałam kupić jedno, rzadko odwiedzają nas inne dzieci, a ja mogę posiedzieć na podłodze.
U lekarza jak czekamy na wizytę, to siadamy na mamucie, ja z jednej, Gośka z drugiej strony
aga0411 ładny ten Twój zestaw, początkowo tez planowałam taki prosty, w kolorze pasującym do reszty mebli, ale jednak zdecyduję się na coś dziecięcego.
a przydają ci się dwa krzesełka? Bo jak póki co chciałam kupić jedno, rzadko odwiedzają nas inne dzieci, a ja mogę posiedzieć na podłodze.
U lekarza jak czekamy na wizytę, to siadamy na mamucie, ja z jednej, Gośka z drugiej strony
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
ja chciałam małej stolik i krzesełeczka kupić na 2 urodzinki...teraz mam w planach kupienie tego wózka z fp w zestawie- oczywiście to będzie prezent składkowy bo 160zł sama nie wybule:--(
moje lekarstwa i budowa to skarbonka bez dna
moje lekarstwa i budowa to skarbonka bez dna
reklama
mi też się podobają zabawki i mebelki nino, ale mam w przedszkolu dużo instrumentów tej firmy i nie są to najtrwalsze zabawki, z tamburynka farba wręcz odpryskiwała w pierwszym dniu, a nie powinno chyba tak być w zabawkach dla dzieci