reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Tak, w biedronce, różne wzory, akcja ratunkowa - straż poż., wyścigi samochodowe, wóz operacyjny policji, piraci, i coś jeszcze. Fajne, klocków 500, ludki jak te lego-we. Moim zdaniem spoko, z resztą te zabawki elefun są całkiem niezłe.
Te zwierzątka z torami widziałam, ale właśnie zastanawiałam się,czy są takie fajne, ale jak czytam o Prezesie to widzę, że hit:)

też widziałam te wszystkie zabawki w biedronie ale poza kuchnią i lalką nie było nic dla dziewczynek :( te kolorowe "edukacyjne" zabawki to mi się wydały jakieś za mało skomplikowane dla Nadii...
tak myślałam o tych zwierzątkach...chyba też je zakupie dla małej :)

reklama
też widziałam te wszystkie zabawki w biedronie ale poza kuchnią i lalką nie było nic dla dziewczynek :( te kolorowe "edukacyjne" zabawki to mi się wydały jakieś za mało skomplikowane dla Nadii...
tak myślałam o tych zwierzątkach...chyba też je zakupie dla małej :)

byla super lalunia.. widziałaś?? można przebierac, akrmic... smoczek, za 59.90

Tak, w biedronce, różne wzory, akcja ratunkowa - straż poż., wyścigi samochodowe, wóz operacyjny policji, piraci, i coś jeszcze. Fajne, klocków 500, ludki jak te lego-we. Moim zdaniem spoko, z resztą te zabawki elefun są całkiem niezłe.
Te zwierzątka z torami widziałam, ale właśnie zastanawiałam się,czy są takie fajne, ale jak czytam o Prezesie to widzę, że hit:)

Komentarz mojego małża do mojego oświadczenia, że MUSIMY iśc do Biedronki (komentarz wygłoszony spod pudła z ciastolinką) "i co sądzisz, ze jest nam potrzebne kolejne PIŃCET klocków na podłodze?..."

o a u mnie nie było klocków w biedronce...a szkoda bo właśnie o klockach myślałam dla małej

wiolan czyli którą te kuchnię zakupiłaś, bo juz się pogubiłam:(....

Ostatnia edycja:
o a u mnie nie było klocków w biedronce...a szkoda bo właśnie o klockach myślałam dla małej

wiolan czyli którą te kuchnię zakupiłaś, bo juz się pogubiłam:(....

tą czarno-czerwoną.. (nie Hello Kitty)
u nas są te klocki... ale raczej takie bardziej dla chłopców, bo jakies pojazdy były.. jakbyś chciała to moge Ci kupić...

tą czarno-czerwoną.. (nie Hello Kitty)
u nas są te klocki... ale raczej takie bardziej dla chłopców, bo jakies pojazdy były.. jakbyś chciała to moge Ci kupić...
a to już wiem która, ale u nas też jest za 139zł....(w biedronce)...
pojedziemy dziś jeszcze do innej biedronki i zobaczę czy tam nie ma klocków, ale dzięki wiolan ze o nas pomyślałaś:tak:

po doswiadczeniach z bartkiem i ecco to dla dziecka mocno użytkującego buty, polecam ecco... bartki mniej wytrzymałe, zwlaszcza czubki sie szybciej scierają.... oba mają gore-tex, wiec sa nieprzemakalne... no i zalezy jaki masz budżet...
ale fakt ze dziecko aż tak bardzo nie użytkuje butów do 2 r.ż. może zadziałac na korzyść przewagi cenowej...

reklama
Do góry