reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

JustMe: wszystkie zabawki Vtecha mają regulowaną siłę głosu... a cars jest zarąbisty... pewnie jakbym Agacie takiego kupiła, to ona by się nie pobawiła.... Kacper by uznał za swoje...:-D:-D:-D

reklama
elwi, butki bardzo faaajne.

Chrupcia, super łóżeczko i żółwik też:)
A te dywaniki miodzio:)
wiolan, też ci się podoba ten z lwem, żyrafą i zebrą? Pasuje do ścian, co?:)
Co do farb, to jeszcze nie kupowałam, więc wiolan będzie bardziej pomocna:)

Ja kupiłam dzisiaj w stonce (już pod choinkę) klocki Elefun (podróba lego) super statek piracki, ponad pół metra długości. Jagoda będzie zachwycona:) Poza tym czeka schowana Królewna Śnieżka (jej pierwsza Barbie).
Jaśkowi kupiłam wieeeelką ciężarówę - prawie metr długości, bo nie ma auta z prawdziwego zdarzenia:)

Ostatnia edycja:
Wiolan, też widziałaś na żywo....?:)
na żywo to nie, ale w ciemno bym wzieła każdą zabawkę vtecha.. mam kilka w ciemno kupionych i najlepsze to są zabawki...
ja mama upatrzone też jabłko, widziałam na żywo i jestem nim zachwycona...

o takie:
http://allegro.pl/vtech-jablko-alfabet-z-literkowym-zoo-wer-pl-i1893109949.html

o
LESKA, no jestem zachwycona tym dywanikiem.. ale pytanie jest jedno ... czy on nie jest tak cienki jak szmatka....

jeszce co do farby bialej.. to ja kupilam Tikurille i jestem nia zachwycona (biala), bo nic a nic nie śmierdzi jak wiekszość farb do scian.. nawet tych bialych..

znalazlam taki zestaw: http://allegro.pl/stolik-2-krzeselka-laweczka-ze-schowkiem-starszak-i1909310273.html

d
osc ciekawy i ergonomiczny, bo można pochować zabawki

a tu fajny multistolik.. zastanawialam sie czy ikea wypuscila jakies nopwe wersje mamuta... ale ikeowskie są Mammut chyba??
http://allegro.pl/komplet-mamut-lego-stolik-2-krzesla-i1928565897.html
n
iemniej ciekawe, że można budować na blacie klocki lego..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiolan - dywany to niezle miekkie grubasy, macalam je w Liroyu (tylko nie mieli tego wzoru, jedynie kredki)

Oleska - w biedronce byly klocki piraty? bylismy w poniedzialek, nabylismy kolejke/traktor ze zwierzatkami (niezly hit, jezdzi i bez torow, Prezes gania za nim po calej chacie)
Widzialam takie klocki piraty u nas na osiedlu i sie zastanawialam czy brac, myslalam o Mikołajkach...

A mi się podobają te krzesełka. 105747_M.jpg
Tylko jaki stolik do tego?

reklama
Oleska - w biedronce byly klocki piraty? bylismy w poniedzialek, nabylismy kolejke/traktor ze zwierzatkami (niezly hit, jezdzi i bez torow, Prezes gania za nim po calej chacie)
Widzialam takie klocki piraty u nas na osiedlu i sie zastanawialam czy brac, myslalam o Mikołajkach...

Tak, w biedronce, różne wzory, akcja ratunkowa - straż poż., wyścigi samochodowe, wóz operacyjny policji, piraci, i coś jeszcze. Fajne, klocków 500, ludki jak te lego-we. Moim zdaniem spoko, z resztą te zabawki elefun są całkiem niezłe.
Te zwierzątka z torami widziałam, ale właśnie zastanawiałam się,czy są takie fajne, ale jak czytam o Prezesie to widzę, że hit:)

Do góry