reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

niech sprawiedliwości stanie się zadość - biorę ten od Agi (była pierwsza) ;P
dziękuję Justme :*

a może macie jakieś męskie kocyki niemowlęce? bo ja mam po Jagodzie same różowe albo w kwiatki... (takie dostawałam...)

No dobraaaaaaa........:happy2: Afi, zerknę na kocyki, może będę pierwsza:-D

Chrupcia, ekstra lampa no i łóżko absolutnie wymiata....! Podejrzewam, że Franek by oszalał ze szczęścia, kocha Elmo i Ciasteczkowego Potwora....! Rozumiem, że rama jest metalowa, a pzoaostałe części? Motywy z Elmo są naklejane?? Dywan i krzesełka będą do kompletu?

reklama
chrupcia super zolw....a prokekcja idzie na sufit czy tez na sciane? Bo my w obecny i prawdopodobnie w przyszlym meiszkaniu ( nie zapeszajac) mamy stropy drewniane i czesciow sciana na gorze tez wiec nie wiem czy dobrze by sie "projektowealo" tzbz rzucalo na taki sufit ?

agulam, jak dobrze pamiętam, to lenkaa* kupiła Jasiowi za około 80 zł laptopa, który wygląda, jak prawdziwy :-)
poszukaj na allegro na pewno znajdziesz:tak:
musze luknac ale poWaszych wypowiedziach nie wiem czy to ma sens bo nasze dzieciaki to male cwaniaki:-D

chrupcia super zakupy zrobiliscie:tak:

Oleska, wiolan - dajcie plis linka do farb na sciane musze poprawic malunek bo teraz nijak mi kolorystyka nie pasuje...

Just - rama metalowa, zagłówki i barierka plastik ale solidny i ma wewnatrz mocowania metalowe więc się nie wyrobi/ułamie. Obrazki to naklejki ale dopóki dziecko nie zacznie skrobac czymś ostrym to nie odejdą raczej. Coś co mi się średnio podobało jak przyszło to dno łóżka - są to metalowe pręty - nie elastyczny stelaż jak w ikei i rozstawione co ok. 15 cm. Ale pod materacem absolutnie nie czuc ze to metal i że sztywny badyl. Jest ok. Jedynie sie zastanawiam czy jak przyjdzie etap skakania po łóżku to czy przy brzegach noga nie bedzie wpadac ;-)

Drugi minus to rozmiar (dla nas plus) - 137 na 76. Nie starczy na jakos wybitnie długo. My pewnie i tak bedziemy stawiac za ok. 2 lata pietrowe wiec dla nas ok.

dywan (zoo, kredki lub stopki musze bardzo powaznie pomyslec bo mi sie orgia kolorów robi...)
140X200 Dywany dziecięce akrylowe ŚLICZNE WZORY (1917031971) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Chrupcia, ja brałam farbe lateksowa biała w castoramie i do tego zwykłe barwniki... a do tego i w castoramie i obi są takie małe saszetki z farbami już gotowymi.. jak nie masz dużo do malowania to sie opłaca... a jak masz duzo jak u mnie bylo to biała plus barwniki była najlepszą opcją...

i pomyśl mocno (u nas u bu dzieciakow obecnie na tapecie) o farbie tablicowej.. dzieciaki moje naprawde potrafią dlugo po ścianie malować na tej tablicy... jest REWELACYJNA....!!!! absolutnie....
a ten dywanik ZOO jest po prostu idealny do Pokoju Agatki... dziekuję...:-D:-D:-D:-D

just - wczoraj w zabawkowym jakiś starszy chłopak tym sie bawil a jak tylko wylaczal i chcial odpalic cos innego to Stasiek wyciagał palucha, kiwał głową i tym swoim nakazującym A! A! kazał mu włączać dalej :rofl2: głośne to ustrojstwo ale pewnie ma regulacje...

reklama
Do góry