reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
nie przyszło... miałam zapchaną skrzynkę, a jak odblokowałam, to się wysyłało, wysyłało i przestało... :/

edit: doszło :) jest piękny! bierymy :)

Ostatnia edycja:
afi - wstrzymaj się do 28 listopada (moje usg) ze swoimi zakupami to może po prostu hurtowo się zamienimy ;-)

Stasio wczoraj dostał zółwia: i oczywiście nie muszę wspominać, że o spaniu nie było mowy ;-) pół godziny sobie zmieniał kolory i juz lezał... i jeszcze raz i jeszcze raz i każda gwiazdka była ooooooo
CLOUD B Żółw Morski Lampka nocna Magiczne Konstelacje - Tomiko - foteliki samochodowe krzesełka wózki dziecięce

i
od tygodnia śpi w swoim pokoju i w swoim łóżeczku (a mama na starej kanapie ;-) też w Stasia pokoju ;-)

LOZKO LOZECZKO ELMO ULICA SEZAMKOWA MEBLE NOWOSC (1912278621) - Aukcje internetowe Allegroteraz jeszcze zakup dywanu i stolika z krzesełkami i kuchni i Stachu będzie rządził na swoim

Ostatnia edycja:
Chrupcia dzięki, kiedyś się przymierzałam do tej lampki i zupełnie wypadła mi z głowy, a jak można jeszcze coś ponaciskać samemu to jest super

a z łóżeczkiem to mam zagwozdkę, już by się przydało, ale moje dziecko bobruje w nocy, spi z buzią wciśniętą w jakąś szczelinę, to chyba za wcześnie bo mi spadnie, co?

afi spoko, to jakoś do marca chyba się spotkamy, co? :-p to Ci osobiście dam :-)

chrupcia ,extra łózko, lampka też fajna, ale u nas musi być ciemność, bo Tomka każde światełko rozprasza.. ma gwiazdki na śnianie, które świecą i widzę, że strasznie go to rozprasza..

bali mój też wiercił się mocno w łózku, na początku kładłam koło łóżka materac z łózeczka- w razie, gdyby miał spaść, ale ani razu nie spadł i materac już dawno nie jest potrzebny :-)
jak nie spróbujesz, to się nie dowiesz

u nas do spania też jest ciemność, jak chciał spać to kazał tacie wyłączyć. Jak mu się opatrzy to bedzie tak na wyciszenie. A ponadto to taki gadzet na oswojenie nowej przestrzeni (swojego pokoju) wielkich funkcji mu nie przypisuje.

Łozeczko ma barierki (te z ikei np. tak samo) Na razie zamocowana jedna, z drugiej jest kanapa. A tam gdzie nie ma barierki (polowa lozeczka) na razie układamy dwie poduchy na podlodze. Ponadto o zaglowek i barierke okrecilam takim wezszym ochraniaczem dla maluszkow, nie to ze sobie krzywde zrobic by mial jak o szczebelki ale tak zeby mu milej bylo.

reklama
Do góry