reklama
afi ja mogę Ci za darmo dać, tylko na naszym już cerata na rogu się rozerwała i gąbkę widać, jak masz, to możesz pokrowiec nałożyć i nie bedzie widać.
jak chcesz podeślę ci foto jak to wygląda.. bo Tomek do dziś siedzi na przewijaku po kąpieli
na pralce mamy, ale to jest ten model, co na łóżeczko można mocować. zielony z żyrafą
U nas identiko- mogę Ci wysłać 4 free, ale gdzieniegdzie rozkleiła się cerata torszku..... my mamy beżowy z misiem, ale i tak wymagałby pokrowca... możesz mieć więc dwa!
jeny, dziewczyny, dziękuję! :-) no i co niby ja mam teraz zrobić...? tzn. na który się zdecydować?
(to, że cerata rozklejona, to mi nie przeszkadza. i tak kładłam zawsze na przewijak podkład albo ceratkę frotkową)
laski wcinam się w wątek ale muszę się pochwalić naszymi butkami ! :-):-)dodam, że te pełne buciki były tylko jedne więc wyboru nie miałam ale i tak mi się podobają :-) sandałki były te i niebieskie więc z racji ze te pełne są niebieskie dla urozmaicenia wzięłam te srakowe ;-)
ale mi fajne foto wyszło:-)
wiolan
PODWÓJNA MAMA
elwiwas, bardzo fajne te buciki.. ja myslalam, ze takie jak szyny... ale tu wypasik))
wiolan
PODWÓJNA MAMA
elwi, bardzo fajne..... i na pewnno o niebo wygodniejsze niż te łuski..
Afi no co bierz dwa, to sobie wybierzesz, który lepszy
andziak, ale cena za ta kuchnię, wow
elwi, eee fajne te buciki, to ja nie rozumiem, to łusek już nie trzeba? czy łuski dodatkowo w te buciki?
a sandałki, to pewnie po domu będzie nosił teraz?
andziak, ale cena za ta kuchnię, wow
elwi, eee fajne te buciki, to ja nie rozumiem, to łusek już nie trzeba? czy łuski dodatkowo w te buciki?
a sandałki, to pewnie po domu będzie nosił teraz?
niech sprawiedliwości stanie się zadość - biorę ten od Agi (była pierwsza) ;P
dziękuję Justme :*
Aga, napiszę Ci PW
a może macie jakieś męskie kocyki niemowlęce? bo ja mam po Jagodzie same różowe albo w kwiatki... (takie dostawałam...)
Julita, spodenki są super!
ale niestety nie jestem fanką zabawek do sprzątania... nawet powiedziałabym że jestem uprzedzona, bo nie chcę uczyć mojej córki tradycyjnych ról społecznych - facet do roboty, a kobieta do sprzątania ;P wiem, że przesadzam, ale tak już mam
Elwi, butki super! bardzo ładne
dziękuję Justme :*
Aga, napiszę Ci PW
a może macie jakieś męskie kocyki niemowlęce? bo ja mam po Jagodzie same różowe albo w kwiatki... (takie dostawałam...)
Julita, spodenki są super!
ale niestety nie jestem fanką zabawek do sprzątania... nawet powiedziałabym że jestem uprzedzona, bo nie chcę uczyć mojej córki tradycyjnych ról społecznych - facet do roboty, a kobieta do sprzątania ;P wiem, że przesadzam, ale tak już mam
Elwi, butki super! bardzo ładne
Ostatnia edycja:
reklama