reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

jak chcesz sie pozbyc ciuszkow dla laseczki to wez je na spotkanie ;)

a nawilzacz to faktycznie najsensowniej na nastepny sezon grzewczy.

reklama
justme nawilżacz to tylko na sezon grzewczy - wiosną, latem nie ma kompletnie uzasadnienia do włączania go. Mój przez te miesiące stoi zapakowany w karton - wolę świeże powietrze przy otwartym oknie :tak: - więc masz jeden nabytek odsunięty w czasie.

Ja też już zaprzestałam gromadzenia ubranek - mam wyprawkę na 56 i 62 całą i nie chcę wyrzucać kasy na dalsze bo nie wiem jakie ubranka kupować w jakim rozmiarze - czyli jak mały będzie rósł w stosunku do pór roku. Podczytywałam młode mamy i doszłam do wniosku że to loteria - jednym dzieci wyrastają z 62 już po 2 miesiącach, a innym po 4 i bądź tu mądrym ....:baffled: Nie chcę nakupować 68 ciepłych na jesień - a okaże się że Jasiek w 68 mi w sierpniu już wskoczy - nie wiem też jakie będą temperatury - u nas to się można rozmaitych spodziewać...

NA Prośbę dziewczyn wrzucam jeszcze kilka drobizagów :-)
JustMe jak będę miała dziewczynkę to kupię nowe:-D
podnoszę poprzedni mój post
. disney rozmiar 62/68- cena 4,99 REZERWACJA

2. kamizelka NEXT rozm 68 - 5 zł REZERWACJA

3. kombinezon- REZERWACJA 10,50

4. sukieneczka marks&spencer REZERWACJA 4,55

5. komplecik też marks&spencer rozmiar 62- 5,99

disney nowa rozmiar 62 - 5 zł REZERWACJA

disney z prosiaczkiem rozmir 62 ale chyba 68 tez bedzie dobre bo jakie swiększe mi sie wydaje cena-5,99 REZERWACJA

dresik rozmiar 68 na spodniach aplikacja jakby jaśniejsza bluza rozpinana, spodenki na gumce
kolor: ecri z cekinkami i ślicznie haftowanymi kwiatuszkami - cena 2 zł------SPRZEDANE

różowy pajacyk rozm 62 - cena 2,50

tedybear sweterek dla maleństwa Rozmiar według metki 0-3m
Długość 21,5 cm
długość rękawka 14,5 cm - 2 zł REZERWACJA

śpioszki cherokee rozm 0-3 - 2,99 REZERWACJA

body cherokee rozm 0-3 - 1,99 REZERWACJA

a tu ciąg dalszy:
* biały sweterek z bucikami rozmiar 62-cudo- cena 8,99 REZERWACJA
* zestaw czapeczka i skarpetki. czapeczka jest cieniutka. - cena 4,50 REZERWACJA
* bluza rozpinana adidas rozm 68- cena 15,99
* błękitne body rozm 68.- cena 1,99
*komplecik śpioszki i kaftanik rozm 68- cena 5,50
* komplecik 2 też śpioszki i kaftanik tez rozm. 68- cena 4,50 REZERWACJA
* różowy sweterek na guziczki rozm 62- cena 3,50 REZERWACJA
* pajacyk- piżamka- rozm 62, cena 5,50 REZERWACJA

Załączniki

• sweterek z butkami.jpg
    sweterek z butkami.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 25
  • czapeczka i skerpetki.jpg
    czapeczka i skerpetki.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 23
  • bluza adidas rózówo- biała.jpg
    bluza adidas rózówo- biała.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 23
  • body błękitne.jpg
    body błękitne.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 26
  • komplecik.jpg
    komplecik.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 21
  • komplecik2.jpg
    komplecik2.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 17
  • komplecik3.jpg
    komplecik3.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 22
  • komplecik4.jpg
    komplecik4.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 23
  • rózowy rozm. 62.jpg
    rózowy rozm. 62.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 22
  • pajacyk- poiżamka.jpg
    pajacyk- poiżamka.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 22
Ostatnia edycja:
to teraz ja, kilka rzeczy dla chlopca. ceny dorzuce pozniej.

1. biala koszulka z coccodrillo z krotkim rekawkiem, rozmiar 68 (2zl) rezerwacja
2. granatowa pilkarska koszulka z mohini z krotkim rekawkiem, rozmiar 62 (2zl) rezerwacja
3. zolte polo z krotkim rekawkiem z texbasic, rozmiar 74 (2zl) rezerwacja
4. niebiesko-granatowe polo z krotkim rekawkiem, rozmiar 68 (3zl) rezerwacja
5. czerwono-szare polo z krotkim rekawkiem, rozmiar 62 (3zl) rezerwacja
6. bezowa bluza z dlugim rekawem z mothercare z napisem 'mummy's little soldier', rozmiar 0-3miesiace (4zl)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 25
  • 2.jpg
    2.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 20
  • 3.jpg
    3.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 18
  • 4.jpg
    4.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 18
  • 5.jpg
    5.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 18
  • 6.jpg
    6.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 21
  • 7.jpg
    7.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Załączniki

• 8.jpg
    8.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 18
  • 9.jpg
    9.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 18
  • 10.jpg
    10.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 19
  • 11.jpg
    11.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 19
  • 12.jpg
    12.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 20
11. komplecik pajacyk + kaftanik z coolclub, bialy w zolte i niebieskie paseczki, rozmiar 56 (5zl) rezerwacja
12. cieply komplet spodnie + bluzo-kurteczka z firmy 'wojcik' koloru jasny braz z futerkiem, rozmiar 80 (8zl) rezerwacja
13. brazowa bluza baby mac na zamek z dlugim rekawem i kapturem, rozmiar 0-3miesiace (5zl) rezerwacja
14. spodnie granatowe z bialymi napisami, rozmiar 80 (3zl)

Załączniki

• 13.jpg
    13.jpg
    48,2 KB · Wyświetleń: 20
  • 14.jpg
    14.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 17
  • 16.jpg
    16.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 20
  • 15.jpg
    15.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 21
  • 17.jpg
    17.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 20
  • 22.jpg
    22.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 22
15. granatowo-bezowe body z czerwona aplikacja z mohini, rozmiar 62 (3zl) rezerwacja
16. komplecik spodenki + koszulka bez rekawow z aplikacja z wizerunkiem spongebob, koszulka nowa, spodenki gratis, rozmiar 92 (4zl) rezerwacja
17. dwie nowiutkie koszulki bez rekawow z mothercare, bezowa i zielona z dodatkami, rozmiar 3-6miesiecy (8zl) rezerwacja

Załączniki

• 18.jpg
    18.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 23
  • 19.jpg
    19.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 21
  • 20.jpg
    20.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 20
  • 21.jpg
    21.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 19
A co myślicie o pościeli dla dzidzi? Ja dostałam w prezencie tę:

Purista FERETTI trio POSCIEL 3cz ochraniacz poszew (866253366) - Aukcje internetowe Allegro

Ponoć z jakiejś super tkaniny bakteriostatycznej - Purista... Myślicie, że to konieczne, bo jeszcze ze dwa lub trzy komplety powinnam kupić, ale nie wiem czy szaleć z tą Puristą, czy kupić cuś tańszego normalnego...?

afiliacja, ja mam pościel tej f-my jeszcze po Alicji i byłam bardzo zadowolona. A czy ona była bakteriostatyczna, to nie pamietam, ale nie była tak droga. Przy czym ja kupiłam bez ochraniacza, ale teraz zakupię jeszcze jeden komplet i tym razem z ochraniaczem, bo ich w ogóle już nie mam. A ten wydaje się porządny, bo niestety większośc tańszych ma ten feler, że się załamuje.
Nawet na tej aukcji jest ten wzór, który ja mam sun flower orange :)
A podoba mi się jeszcze jungle.

Zawsze możesz kupić jeden taki, a 2 tańsze. Ochraniacz wykorzystuj jeden i do niego dopasowuj pozostałą pościel, choćby tylko kolorami, nie wzorem, bo to może być trudne.

Pościel jest śliczna! Nie wiem jak użytkowanie bo leży teraz pięknie opakowana na (prezent dla bratanicy) u mnie pod biurkiem.
Dowiem sie po weekendzie po pierwszym spaniu Jagody :)

reklama
Do góry