reklama
N
nataliak
Gość
A co myslicie o tej poscieli z kotkami dla chlopaka???
lit bebe - KIABI
Jest do tego tez taka sama pizamka i ubranko po kapieli.
Tour de lit velours brodé Bébé garçon - KIABI
sliczne! dla mnie to w ogole wszystko co z kotkami jest ladne
N
nataliak
Gość
zarezerwowane, wezme na spotkanie chyba ze jakos inaczej sie bedziesz chciala umowic
Witajcie musze si wam pochwqalic jaki super zakup udalo mi sie wczoraj zrobic!
otoz kupilam nosidelko firmy Infntino,bardzo dobre,wiele moich znajomychmialo je i sa baaardzo zadowolone,kupilam je za 39 zl:-):-) nowe prosto z USA gdzie nowe kosztuje ze 100 zl
NOWE NOSIDEŁKO INFANTINO z USA IDEALNE EXTRA CENA (877693885) - Aukcje internetowe Allegro
otoz kupilam nosidelko firmy Infntino,bardzo dobre,wiele moich znajomychmialo je i sa baaardzo zadowolone,kupilam je za 39 zl:-):-) nowe prosto z USA gdzie nowe kosztuje ze 100 zl
NOWE NOSIDEŁKO INFANTINO z USA IDEALNE EXTRA CENA (877693885) - Aukcje internetowe Allegro
komi dziś koło 11 Nataliak ma wstawić jeszcze jakieś ciuszki :-) trzeba polować. ja na rezerwowałam na prova
a co do nosidełka to ja właśnie zastanawiam się czy kupować, czy darować sobie, chciałabym z chusta spróbować, ale jakoś się boję, że źle zawiążę, czy coś..
a co do nosidełka to ja właśnie zastanawiam się czy kupować, czy darować sobie, chciałabym z chusta spróbować, ale jakoś się boję, że źle zawiążę, czy coś..
reklama
ja nie mialam nosiedlka i to byl moj blad bo czasami przychodzi sie np jechac do kslepu a nie ma sie z kim zostawic maluszka i wtedy chodzic po marketach z wozkiem jest ciezko a tak nakladasz maluszka sobie na brzuszek do nosiedlka i chodzisz,kolezanki zadowolone byly i wlasnie z tego co wkleilam ja z chusta nie umialabym sie obchodzic a nosidelko napewno sie przda tym bardziej ze u mnie drugi synek jest i malego bede mogla wlozyc do nosiedlka i nawet z nim po domu chodzic itp