reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Julita jeszcze nie kupiliśmy, bo w drugim sklepie wszystkie im już zeszły a nowa dostawa jutro :) Na szczęscie zamówili ten kolorek co chcę także pewnie na 99% kupimy jutro nową brykę :)

reklama
Te pierwsze są śliczne, ale ciemny brąz chyba też średnio... czarne by pasowały, ale wiesz jak jest- timberlandy są jak dla mnie najładniejsze w tym musztardowym kolorze:tak: Chociaż różowe też są śliczne, ale chyba nie zrobię tego Frankowi;-)

Dziewczyny, kupiłam dzisiaj w TUP TUP bodziaki, więcej sztuk, bo wychodziło taniej. Może któraś chce??? Jak nie to na allegro wystawię;) Co prawda z kr rękawem, ale po domu Jasiek mi tak biega nawet jesienią.
Jeden ma rozmiar 86 a drugi 80.
Cena na metce 7,47 + przesyłka. Przecena z 24,90.
Super czarna czerń, na zdjęciach nie widać.
abjoci.jpg

23sccxy.jpg

14ue26e.jpg

23rz4j.jpg

Z tym przymierzaniem wózka, to wydaje mi się, że sprzedawcy się trochę wkurzają na to, że ludzie idą do sklepu oblukać, wsadzić dziecko, pojeździć, a później zamawiają w necie. Już słyszałam narzekania na ten temat. Pewnie koleś myślał, że Alis właśnie po to przyszła, skoro nie odpowiada jej kolor, ale chce przymierzać. No, ale nie zwalnia to nikogo z kultury wobec klienta - jakichkolwiek by on nie miał zamiarów.

reklama
macie jakies propozycje na zabawki dla bystrego dziecia? ja juz nie mam pomyslu w co sie bawic z Jagoda, a nie chce jej stopować... :/

przypomnialam sobie, ze mam jeszcze jedna ksiązke o zabawach z dziecmi 12-24 m-ce (zarazz sie za nia zabieram), ale sprawdzone zabawki tez by sie przydaly, wiec jesli macie jakies pomysly, to chetnie skorzystam :)

Ostatnia edycja:
Do góry