reklama
Jaką, jaką? I jaki kolor??
BTW, kupiłam juniorowi fajny komplet przeciwdeszczowy z Tchibo:
Chłopięca ciepłochronna kurtka przeciwdeszczowa, w Tchibo
Chłopięce spodnie przeciwdeszczowe w Tchibo
BTW, kupiłam juniorowi fajny komplet przeciwdeszczowy z Tchibo:
Chłopięca ciepłochronna kurtka przeciwdeszczowa, w Tchibo
Chłopięce spodnie przeciwdeszczowe w Tchibo
Ostatnia edycja:
martina969
Filipowa mama
justme a takie:
Boys Timberland Brown Boots Various Sizes SRP £55 Size 4 | eBay
albo:
Toddler Timberland 92885 Toddlers 2.0Sprint Blk Nr UK10 | eBay
i takie:
BRAND NEW IN BOX. TIMBERLAND SK HIKER BOOTS.. TODDLER | eBay
komplet przeciwdeszczowy super
Boys Timberland Brown Boots Various Sizes SRP £55 Size 4 | eBay
albo:
Toddler Timberland 92885 Toddlers 2.0Sprint Blk Nr UK10 | eBay
i takie:
BRAND NEW IN BOX. TIMBERLAND SK HIKER BOOTS.. TODDLER | eBay
komplet przeciwdeszczowy super
Te pierwsze są śliczne, ale ciemny brąz chyba też średnio... czarne by pasowały, ale wiesz jak jest- timberlandy są jak dla mnie najładniejsze w tym musztardowym kolorze Chociaż różowe też są śliczne, ale chyba nie zrobię tego Frankowi;-)
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Dziewczyny, kupiłam dzisiaj w TUP TUP bodziaki, więcej sztuk, bo wychodziło taniej. Może któraś chce??? Jak nie to na allegro wystawię Co prawda z kr rękawem, ale po domu Jasiek mi tak biega nawet jesienią.
Jeden ma rozmiar 86 a drugi 80.
Cena na metce 7,47 + przesyłka. Przecena z 24,90.
Super czarna czerń, na zdjęciach nie widać.
Jeden ma rozmiar 86 a drugi 80.
Cena na metce 7,47 + przesyłka. Przecena z 24,90.
Super czarna czerń, na zdjęciach nie widać.
wiolan
PODWÓJNA MAMA
nie wiem nie doczytalam... jaki wozek bierzecie??Julita jeszcze nie kupiliśmy, bo w drugim sklepie wszystkie im już zeszły a nowa dostawa jutro Na szczęscie zamówili ten kolorek co chcę także pewnie na 99% kupimy jutro nową brykę
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Aga, spoko
Ktoś chętny na 80tkę. Estragon?
Ktoś chętny na 80tkę. Estragon?
lenkaa*
Fanka BB :)
Z tym przymierzaniem wózka, to wydaje mi się, że sprzedawcy się trochę wkurzają na to, że ludzie idą do sklepu oblukać, wsadzić dziecko, pojeździć, a później zamawiają w necie. Już słyszałam narzekania na ten temat. Pewnie koleś myślał, że Alis właśnie po to przyszła, skoro nie odpowiada jej kolor, ale chce przymierzać. No, ale nie zwalnia to nikogo z kultury wobec klienta - jakichkolwiek by on nie miał zamiarów.
reklama
macie jakies propozycje na zabawki dla bystrego dziecia? ja juz nie mam pomyslu w co sie bawic z Jagoda, a nie chce jej stopować... :/
przypomnialam sobie, ze mam jeszcze jedna ksiązke o zabawach z dziecmi 12-24 m-ce (zarazz sie za nia zabieram), ale sprawdzone zabawki tez by sie przydaly, wiec jesli macie jakies pomysly, to chetnie skorzystam
przypomnialam sobie, ze mam jeszcze jedna ksiązke o zabawach z dziecmi 12-24 m-ce (zarazz sie za nia zabieram), ale sprawdzone zabawki tez by sie przydaly, wiec jesli macie jakies pomysly, to chetnie skorzystam
Ostatnia edycja: