reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
martina to jesteś szczęsciara, ja jak swojemu ubrałam kalosze w sklepie to siadł i beczał, żeby zdjąć, 2 podejścia zrobiliśmy i kaloszków nie mamy :/

martina to jesteś szczęsciara, ja jak swojemu ubrałam kalosze w sklepie to siadł i beczał, żeby zdjąć, 2 podejścia zrobiliśmy i kaloszków nie mamy :/

no mój też nie był zachwycony jak mu oba ubrałam:-) ale na szczęście nie rozpłakał się jak go do siebie wołałam a on nie wiedział jak iść:-) po paru minutach było lepiej, ale stwierdziłam że na dzisiaj dam mu spokój;-)
Leosiowi pewnie też przeszkadza to że stopka ciężko się zgina i chodzi się jak sztywniak :-D

Moja mama kupiła wczoraj Franiowi pieska:

Fisher Price PIESEK Snoopy do ciągnięcia 12m+SKLEP (1774508739) - Aukcje internetowe Allegro

i jest na maxa zachwycony! Wcześniej dorwał takiego samego w piaskownicy, jakieś dziecko go zostawiło i ślicznie się nim bawił, ciągnął na sznurku, jak pies się przewrócił, to go stawiał do pionu itp.. Ekstra jest!:)

No i to się nazywa dobra inwestycja!!!:-D

Dziewczyny z Warszawy!!!!!!!!!!!!
Czy któraś ma blisko do ulic Okopowa, Burakowska, to jest niedaleko CH Arkadia!!
Przy tej Burakowskiej jest sklep RED ONION. Mają tam oprócz wyposażenia wnętrz m.in. książki dla dzieci. Szukam książeczki z zadaniami kreatywnymi, ma czarne strony, pewnie można jakoś po nich pisać, czy coś w tym stylu. Na stronie redonion.pl nie wyskakuje mi ta pozycja, choć to oni ją wydają.
Gdyby któraś z was mogła tam zajrzeć będąc w pobliżu, będę wdzięczna. Kurde, nawet nie wiem, jak ta książeczka wygląda w całości:( Ciekawe, czy byłaby fajna dla mojej Jagody...

JEŚLI bym tam była, to co, kupić Ci tą książkę?

Ja kupiłam Frankowi przypadkiem superowe kalosze w CCC- czarne, w białe dinozaury, za ściągaczem przy nogawce. Zakochał się w nich od pierwszego wejrzenia i nie chciał zdjąć. Są nprawdę fajne, na maxa mięciutkie i podeszwa bez problemu się zgina. Superowe są jeszcze te:

CAYOLE REWELACYJNE KALOSZE OCIEPLANE DZIECIĘCE 22 (1750829813) - Aukcje internetowe Allegro

oglądałam w sklepie, ale nie było na nas rozmiaru, bo 22 najmniejszy. Ale są ekstra: leciutkie, elastyczne.... no i mimo wszystko, nie są tanie, ale i tak o połowę tańsze niż kalosze Crocsa np:eek:

Moja mama kupiła wczoraj Franiowi pieska:

Fisher Price PIESEK Snoopy do ciągnięcia 12m+SKLEP (1774508739) - Aukcje internetowe Allegro

i jest na maxa zachwycony! Wcześniej dorwał takiego samego w piaskownicy, jakieś dziecko go zostawiło i ślicznie się nim bawił, ciągnął na sznurku, jak pies się przewrócił, to go stawiał do pionu itp.. Ekstra jest!:)

też mamy takiego :) i też polecamy :) Ja doczepiłam do niego taka prawdziwą psią smycz (malutką jak dla yorków) i Jagoda też ciąga go po domu, podnosi, stawia spowrotem i czasem przewiesza sobie tą smycz przez szyję i tak z nim chodzi ;P

nie polecam go tylko do piaskownicy, bo moja mama i tesciowa wzięly go na plaze i piach sie dostal w ten mechanizm, ktory porusza psimi lapkami i bardzo ciezko bylo go usunąć...

reklama
Dziewczyny z Warszawy!!!!!!!!!!!!
Czy któraś ma blisko do ulic Okopowa, Burakowska, to jest niedaleko CH Arkadia!!
Przy tej Burakowskiej jest sklep RED ONION. Mają tam oprócz wyposażenia wnętrz m.in. książki dla dzieci. Szukam książeczki z zadaniami kreatywnymi, ma czarne strony, pewnie można jakoś po nich pisać, czy coś w tym stylu. Na stronie redonion.pl nie wyskakuje mi ta pozycja, choć to oni ją wydają.
Gdyby któraś z was mogła tam zajrzeć będąc w pobliżu, będę wdzięczna. Kurde, nawet nie wiem, jak ta książeczka wygląda w całości:( Ciekawe, czy byłaby fajna dla mojej Jagody...

Oleśka ja mieszkam bardzo blisko Arkadii ale powiem szczerze że nie bardzo mam czas żeby tam pojechać :( W każdym bądź razie jak tylko będę w okolicy to obiecuję, że zajrzę do tego sklepu po tą książeczkę. Jakby była to kupować?

Do góry