reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
wonka..ma nadzieje ze zagladniesz w najbliszym czasie tutaj
28 pazdziernika synek moje przyjaciolki konczy roczek a wlasnie wyjechali do Coverty na rok i chcialam kupic jakis prezent dla malego na urodziny. Moglabys mi polecic jakas stronke bna ktorej kupujesz ty zabawki w UK i wiesz ze zabawki dochodza pod wskazany adres :-))) a moze masz jakis typ na prezent..tzn co ostanio jest na topie w prezentach dla roczniaczkow?

Edit: zamawialas moze kiedys na tej stronie cos .. bo podoba mi sie ten warsztat

Discover Sounds Workshop - View Product

Ostatnia edycja:
my do nauki kolorów wykorzystujemy kubeczki z Ikea i zwykłe jednolorowe klocki plastikowe. Ostatnio bawiłysmy sie tak, że ulozyłam małej po kilka klocków w każdym kolorze na oddzielnych kupkach a potem kolejne klocki dokładałysmy według koloru. Oczywiscie jak małej sie udało to były brawa i dużo radosci ;) Myslę ze tego typu sposoby sa ok.

Dzieki za info o tablicy. I tak do Ikei kiedys przy okazji musismy skoczyc bo chcemy zakupic krzeselko i stolik Mamut.

reklama
wonka..ma nadzieje ze zagladniesz w najbliszym czasie tutaj
28 pazdziernika synek moje przyjaciolki konczy roczek a wlasnie wyjechali do Coverty na rok i chcialam kupic jakis prezent dla malego na urodziny. Moglabys mi polecic jakas stronke bna ktorej kupujesz ty zabawki w UK i wiesz ze zabawki dochodza pod wskazany adres :-))) a moze masz jakis typ na prezent..tzn co ostanio jest na topie w prezentach dla roczniaczkow?

Edit: zamawialas moze kiedys na tej stronie cos .. bo podoba mi sie ten warsztat

Discover Sounds Workshop - View Product

Strega to oficjalna strona Little Tikes wiec jak najbardziej:-)
zamawiam tez z ELC
Toys & games at ELC toy shop - Buy toys and games including children's toys, baby toys, educational toys, wooden toys and outdoor toys

Argos
Toys & games at ELC toy shop - Buy toys and games including children's toys, baby toys, educational toys, wooden toys and outdoor toys

i czesto na ebay'u ,od Top Seller i jest ok:-)

Do góry