reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
jaki rozmiar czapek macie zamiar kupić/lub kupiłyście dla dzieci na zimę??? bo właśnie siedzę na allegro i może bym coś zamówiła przy okazji jak już będę w Polsce:)

jeszcze nie mamy czapki zimowej.
ale najlepiej jest zmierzyć obwód główki..
u mojego od wiosny jest 45 cm..
myślę, ze na zimę 46 max 47 będzie dobra...

Ostatnia edycja:
My się na razie nie zastanawiamy nad zimowymi kombinezonami, czapkami i butami. Najpierw muszę któregoś dnia wyciągnąć z szafy kombinezon z zeszłej zimy, który był wtedy za wielki, na razie czekam aż minie ta duchota, bo nie będę dziecka upychała w taki upał. Jak ten 2 częściowy okaże się mały, to dopiero będę polowała, a jaki rozmiar to nie wiem. Chyba wezmę Cypka i będziemy mierzyć.

Czapkę mamy zamówioną u Nikity, jak będzie chłodniej to się na nią założy kaptur, jedynie na wielkie mrozy muszę jakąś kupić.

Z butami poczekam na ostatnią chwilę, bo nie wiem jaki rozmiar, na razie małemu wolno rośnie nóżka i nosi 18/19, na jesień kupiłam mu adidaski w rozmiarze 20, a zimowe chyba zostawimy sobie na ostatnią chwilę.

My przed poprzednią zima dostalismy od mamy znajomej chyba z 6 czapek zimowych z likwidacji sklepu. Z tego co pamietam 3 powinny byc na tą zimę dopiero dobre.

A rozmiar czapki tak jak Aga pisze - po obwodzie główki wybieraj.

reklama
Dziewczyny z Warszawy!!!!!!!!!!!!
Czy któraś ma blisko do ulic Okopowa, Burakowska, to jest niedaleko CH Arkadia!!
Przy tej Burakowskiej jest sklep RED ONION. Mają tam oprócz wyposażenia wnętrz m.in. książki dla dzieci. Szukam książeczki z zadaniami kreatywnymi, ma czarne strony, pewnie można jakoś po nich pisać, czy coś w tym stylu. Na stronie redonion.pl nie wyskakuje mi ta pozycja, choć to oni ją wydają.
Gdyby któraś z was mogła tam zajrzeć będąc w pobliżu, będę wdzięczna. Kurde, nawet nie wiem, jak ta książeczka wygląda w całości:( Ciekawe, czy byłaby fajna dla mojej Jagody...

Do góry