reklama
aldonta
Fanka BB :)
Zamówiłam synusiowi prenumeratę "Wesołej farmy", a co niech chłopak też ma swoją kolekcję skoro siostra zbiera "Epokę lodowcową" ;-)
mamy 1 czesc z krówka, sliczna jest ale całosc wyjdzie drooogo....
estragon
mamusia synusia:P
aż musiałam wygoolowac co to chyba reklama w tv leci???Zamówiłam synusiowi prenumeratę "Wesołej farmy", a co niech chłopak też ma swoją kolekcję skoro siostra zbiera "Epokę lodowcową" ;-)
ja polecam fajne czasopismo (dla starszych dzieci), które przypomina mi naszego 'świerszczyka'. Miałam okazję je przelądac i tak mi się miło i wspominkowo zrobiło:
CZARODZIEJSKA KURA - nowe czasopismo dla dzieci
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Musiałam sobie wygooglować co to jest ta wesoła farma
Ja Jagodzie zamawiam od kilku m-cy układanki-nauczanki. Rewelka.
UkBadanki-Nauczanki
Ja Jagodzie zamawiam od kilku m-cy układanki-nauczanki. Rewelka.
UkBadanki-Nauczanki
wampi
..::..::..::..
mamy 1 czesc z krówka, sliczna jest ale całosc wyjdzie drooogo....
Też tak sobie pomyślałam, ale później stwierdziłam, że jednak te zwierzaczki i książeczki są bardzo fajne. No i umówiłam się z moją mamą, że dzielimy koszty zamówienia na pół (babcia stwierdziła, że skoro kupuje wnusi "Epokę lodowcową", to się chociaż dołoży do "Wesołej farmy" dla wnuczka).
estragon ostatnio często reklamują to w tv, chociaż ja pierwszy numer kupiłam przypadkiem jeszcze nie wiedząc o reklamie.
Oleśka też miałam to zamawiać, ale stwierdziłam, że młody jest na to jeszcze za mały, a córcia za duża ;-)
Cypek po siostrze odziedziczy w przyszłości całą kolekcję książeczek "abc uczę się".
Ostatnia edycja:
Oleśka1977
Chciałabym tę wesołą farme na żywo zobaczyć, bo nie wiem, jakie rozmiary są tych zwierzątek. One są gumowe?
martina969
Filipowa mama
Tak gumowe, tylko ta guma jest dosyć twarda. A wielkość, hmmm... wstawiam fotkę zwierzaków z 1 numeru przy dłoni Cypka, tak dla porównania wielkości
krowa całkiem spora jest chyba muszę moją mamę wysłać w PL do sklepu
Oleśka1977
Fajne!!!
reklama
martina969
Filipowa mama
jaki rozmiar czapek macie zamiar kupić/lub kupiłyście dla dzieci na zimę??? bo właśnie siedzę na allegro i może bym coś zamówiła przy okazji jak już będę w Polsce