reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Jakiej marki rajstopki się nie mechacą bardzo?

U nas poki co w miare są ReKids. Ine które kupowałam (zwykle w sklepach takich bezmarkowych z dzieciecymi rzeaczami), masakrycznie po jednym założeniu się mechacą ;/ No mam jeszcze jedne w ekstra stanie, ale nie maja wszytej metki jaka to firma a ja nie pamietam :no::baffled:

reklama
Jakiej marki rajstopki się nie mechacą bardzo?

U nas poki co w miare są ReKids. Ine które kupowałam (zwykle w sklepach takich bezmarkowych z dzieciecymi rzeaczami), masakrycznie po jednym założeniu się mechacą ;/ No mam jeszcze jedne w ekstra stanie, ale nie maja wszytej metki jaka to firma a ja nie pamietam :no::baffled:
hmmm, ja mam fioła na punkcie zmechaconych skarpet:) i jedyne jakie są oki, to strerntaler. Mają też rajstopy, ale dośc drogie.

Estragon, u nas skarpetki z Pepco marki Pepco są oki. ;)
nie znam tego sklepu, tzn w Krk są podobno 2, ale gdzieś na wygwizdowie, więc tam nigdy nie byłam... wygląda na to, że muszę męża wyciąnąc po skarpetki:d

krewetka u nas mothercare też się nie sprawdziły, w ogóle ostatnio przestałam lubic ten sklep, bo ubranka się masakrycznie rozciągają. Bodziaki zrobiły się szersze niż dłuższe, to samo z bluzeczkami:/

oo to jestem zdziwiona bo nasze bodziaki raczej sie wydłużyły i nadal nosimy 6-9 no ale pozatym mam niewiele ciuszków z mothercare bo wyprzedaże w tym roku były kiepskie

a pepco to takie snc?

nie cierpie jak bluzeczki,bodziaki robia sie szerokie a krotkie:no:
czassami slono czlowiek placi a i tak wielkie g

chrupcia,aga to ten rowerek ma plastikowe kola?wspolczuje:no:Wiki mial podobny,brrr

reklama
Do góry