reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Ja dziękuję za pampersy, mam jeszcze półtorej paczki czwórek, a trochę zaczynają się robić za małe...

kurczak, natalia_lila widziałam tę gazetkę rossmanowską. Jakiś dramat!!!! To mają być promocje na otwarcie??? Kilka szamponów, coś do mycia podłóg, odświeżacz powietrza Domol i parę innych pierdół??? Nie popisali się:(( Chyba, że na miejscu okaże się, że jest coś więcej, ale ja na pewno nie pójdę w ten chaos:)

reklama
no dla mnie właśnie te szampony były git ,płyny do prania naczyń,bo mi się kończą,dania owocowe baby dream,Pit je lubi i jeszcze jakieś inne promocje maja być ponoć,tylko wszystko w gazetkę nie wlazło

chrupcia - to nie kupowałaś wtedy razem z nataliak ? jak dla mnie fajny chociaż nie miałam z taki styczności, my zakup rowerka zostawiamy na przyszłą wiosnę.

chrupcia my mamy smoby i odgłos kół doprowadza mnie do szału:wściekła/y:
ale nowego juz raczej nie kupuję- nie ma sensu W naszym przypadku, bo Tomek i tak więcej sam pcha ten rowerek, niż jeździ ;-)

no właśnie kupiłam... smoby. Jak któraś chce oddam gratis... Elwi? you lajk? :-)
tak jak pisze aga odgłos kół doprowadza do szału. A u nas na osiedlu jest kostka wszędzie. Po trawniku jest spoko ale my mamy 50m trawnika.

reklama
Do góry