Spoko!nikitku -jednak je już zostawie, jeszcze pomęczę jego jajucha a uczulenia już nie ma więc nie wiem co to było ;/
reklama
gratis :-) Jest oczywiście używany no i hurgoce ;-)
Mam dwóch znajomych w pracy z Krakowa, zapytam czy by Ci nie podwieźli (nie obiecuję to tylko koledzy z pracy)...
zdjecie zrobię jutro jak jasno bedzie
taki pomaranczowy
http://allegro.pl/smoby-rowerek-be-fun-mixte-444215-444355-bonus-i1764724769.html
Mam dwóch znajomych w pracy z Krakowa, zapytam czy by Ci nie podwieźli (nie obiecuję to tylko koledzy z pracy)...
zdjecie zrobię jutro jak jasno bedzie
taki pomaranczowy
http://allegro.pl/smoby-rowerek-be-fun-mixte-444215-444355-bonus-i1764724769.html
Ostatnia edycja:
no widzisz, bo to takie kukułcze jajo jest nie namawiam Cie. A kasy absolutnie bym nie wzięła. Nie daj boze się okaże, że Tobie też nie pasi i byś mnie klęła.
Piszę szczerze jak jest - uzywany i jak dla mnie dzwiek na betonie powala. Na trawniku, ziemi, dywanie jest jak najbardziej ok. U mnie będzie stać i mnie wk... bo sie o niego będę potykać albo w końcu komuś oddam. A drugi kupie na pewno bo Stasio bardzo lubi jeździć.
Ja dostanę od kolegi w pracy rowerek na cztery kółka taki większy więc uważam, ze sama też komuś znajomemu coś moge przekazać.
Piszę szczerze jak jest - uzywany i jak dla mnie dzwiek na betonie powala. Na trawniku, ziemi, dywanie jest jak najbardziej ok. U mnie będzie stać i mnie wk... bo sie o niego będę potykać albo w końcu komuś oddam. A drugi kupie na pewno bo Stasio bardzo lubi jeździć.
Ja dostanę od kolegi w pracy rowerek na cztery kółka taki większy więc uważam, ze sama też komuś znajomemu coś moge przekazać.
no właśnie :-) i tym pięknym sposobem wyląduje u mojego wnuczka żeby babunię wk... ;-)
elwi - pogadam z kolegami z roboty bo jak nie przez nich to jakąś przesyłką? nawet nie wiem czy on sie rozkłada. sprawdzę jutro.
elwi - pogadam z kolegami z roboty bo jak nie przez nich to jakąś przesyłką? nawet nie wiem czy on sie rozkłada. sprawdzę jutro.
tysia123
Fanka BB :)
dziewczyny, czy któraś ma taki:
ROWEREK z miękkimi kołami !! WYPRZEDAŻ ROK 2011! ! (1762188374) - Aukcje internetowe Allegro
albo taki rowerek?
POJAZD TRÓJKOŁOWY DO NAUKI MOTOREK WYPRZEDAŻ LATA (1763027213) - Aukcje internetowe Allegro
nie chcę za dużo na trójkołowca wydawać i zależy mi na 1. miękkich kołach 2. stabilności rączki. Jakieś pomysły?
ten drugi na pewno nie ma stabilnej rączki, MAmy bardzo podobny wizualnie, ale konstrukcję ma praktycznie taka samą i ta rączka "lata" na boki. Jakby dziecko się wywalało na bok z tym rowerkiem to ciezko by bylo utrzymac w pionie.
no właśnie :-) i tym pięknym sposobem wyląduje u mojego wnuczka żeby babunię wk... ;-)
Hahhahahahahahhahahahahaha:-):-)
reklama
ten drugi na pewno nie ma stabilnej rączki, MAmy bardzo podobny wizualnie, ale konstrukcję ma praktycznie taka samą i ta rączka "lata" na boki. Jakby dziecko się wywalało na bok z tym rowerkiem to ciezko by bylo utrzymac w pionie.
tak mi się wydawało, że to ta sama konstrukcja co ufo ;-)
wziełam w końcu podobny do tego pierwszego. Sasiadke z bloku obok przydybałam z takim i wypytałam. Zobaczymy...