reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
chrupcia - no było by super ale wiesz nie ma nic za darmo na świecie, głupio by mi było- musiała bym w ratach płacić, no chyba, że i ja nie wytrzymam dźwięku hehe

no widzisz, bo to takie kukułcze jajo jest :p nie namawiam Cie. A kasy absolutnie bym nie wzięła. Nie daj boze się okaże, że Tobie też nie pasi i byś mnie klęła.
Piszę szczerze jak jest - uzywany i jak dla mnie dzwiek na betonie powala. Na trawniku, ziemi, dywanie jest jak najbardziej ok. U mnie będzie stać i mnie wk... bo sie o niego będę potykać albo w końcu komuś oddam. A drugi kupie na pewno bo Stasio bardzo lubi jeździć.
Ja dostanę od kolegi w pracy rowerek na cztery kółka taki większy więc uważam, ze sama też komuś znajomemu coś moge przekazać.

no właśnie :-) i tym pięknym sposobem wyląduje u mojego wnuczka żeby babunię wk... ;-)
elwi - pogadam z kolegami z roboty bo jak nie przez nich to jakąś przesyłką? nawet nie wiem czy on sie rozkłada. sprawdzę jutro.

dziewczyny, czy któraś ma taki:
ROWEREK z miękkimi kołami !! WYPRZEDAŻ ROK 2011! ! (1762188374) - Aukcje internetowe Allegro
albo taki rowerek?
POJAZD TRÓJKOŁOWY DO NAUKI MOTOREK WYPRZEDAŻ LATA (1763027213) - Aukcje internetowe Allegro
nie chcę za dużo na trójkołowca wydawać i zależy mi na 1. miękkich kołach 2. stabilności rączki. Jakieś pomysły?

ten drugi na pewno nie ma stabilnej rączki, MAmy bardzo podobny wizualnie, ale konstrukcję ma praktycznie taka samą i ta rączka "lata" na boki. Jakby dziecko się wywalało na bok z tym rowerkiem to ciezko by bylo utrzymac w pionie.

reklama
ten drugi na pewno nie ma stabilnej rączki, MAmy bardzo podobny wizualnie, ale konstrukcję ma praktycznie taka samą i ta rączka "lata" na boki. Jakby dziecko się wywalało na bok z tym rowerkiem to ciezko by bylo utrzymac w pionie.

tak mi się wydawało, że to ta sama konstrukcja co ufo ;-)

wziełam w końcu podobny do tego pierwszego. Sasiadke z bloku obok przydybałam z takim i wypytałam. Zobaczymy...

Do góry