reklama
wampi
..::..::..::..
Moja córcia pierwszy nocnik miała w kształcie foczki, problem był taki jak u was, więc zaczęłam sadzać ją tyłem, tak by pleckami oparła się o głowę foczki. No a później kupiłam zwykły, najzwyklejszy nocnik za jakieś 15-20zł i ten był najlepszy.Wiecie co z tym nocnikiem to pytam ponieważ parę tygodni temu teściowa kupiła Lence taki zwykły najzwyklejszy nocniczek (szukałam na Allegro żeby Wam pokazać ale nie znalazłam. Kupiła go a Carrefourze może widziałyście).
Problem z nim jest taki, że Lenka nie umie na niego siadać ponieważ z przodu ma dużą głowę misia więc trzeba dać kroka i siąść na niego okrakiem. Niewykonalne.
Jak już ją na nim posadzę, Lenka trzyma się tej głowy i odgina w tył, ponieważ nie ma podpórki na plecy jest jej poprostu niewygodnie chce zejść i też nie może bo dla takiego dziecka ciężko jest stanąć ja jednej nodze, ponieść wysoko drugą i zejść z nocnika. Więc ładnie za niego podziękowałam i powiedziałam żeby do siebie ten nocnik zabrała:/
Cypek też ma zwykły nocnik (czerwony z Autek), ale ten okazał się niewypałem, bo się troszkę ugina na boki jak Cypek się na nim wierci, więc muszę kupić jakiś inny zwykły, tylko z grubszymi ściankami, żeby się nie wyginały.
aldonta
Fanka BB :)
w rossmannie w gazetce sa pampki za 11,50 ale rozmiar 5....inne rozmiary tez? ktos wie może?
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
jesuuu, gdzie te pampersy za 11,50????? Ja nie znalazłam((
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Aaaaaaa, rossmanowskie. Dla mnie pampersy to tylko Pampersy
Wonka uk
Fanka BB :)
Aaaaaaa, rossmanowskie. Dla mnie pampersy to tylko Pampersy
pampersy to pampersy reszta to inne pieluchy
tak jak adidasy sa firmy adidas:-)
reklama
kurczak1305
mamusia synusia
Łodzianki z dzisiejszym expressem dają gazetki rossmana co w manu się będzie otwierał we wtorek,ciekawe promocje som