reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Wiecie co z tym nocnikiem to pytam ponieważ parę tygodni temu teściowa kupiła Lence taki zwykły najzwyklejszy nocniczek (szukałam na Allegro żeby Wam pokazać ale nie znalazłam. Kupiła go a Carrefourze może widziałyście).
Problem z nim jest taki, że Lenka nie umie na niego siadać ponieważ z przodu ma dużą głowę misia więc trzeba dać kroka i siąść na niego okrakiem. Niewykonalne.
Jak już ją na nim posadzę, Lenka trzyma się tej głowy i odgina w tył, ponieważ nie ma podpórki na plecy jest jej poprostu niewygodnie chce zejść i też nie może bo dla takiego dziecka ciężko jest stanąć ja jednej nodze, ponieść wysoko drugą i zejść z nocnika. Więc ładnie za niego podziękowałam i powiedziałam żeby do siebie ten nocnik zabrała:/
Moja córcia pierwszy nocnik miała w kształcie foczki, problem był taki jak u was, więc zaczęłam sadzać ją tyłem, tak by pleckami oparła się o głowę foczki. No a później kupiłam zwykły, najzwyklejszy nocnik za jakieś 15-20zł i ten był najlepszy.

Cypek też ma zwykły nocnik (czerwony z Autek), ale ten okazał się niewypałem, bo się troszkę ugina na boki jak Cypek się na nim wierci, więc muszę kupić jakiś inny zwykły, tylko z grubszymi ściankami, żeby się nie wyginały.

ja odradzam pampersy rosmanowskie 5 ... masakra.. jak dziecko się zesiura to ma takie kulki waty w pampersie, non stop mu je zminiałam

oleśka - problemy z czytaniem ze zrozumieniem w tym wieku :-D wyobrażam sobie Twoją podnieconą minę pt: pampersy za 11,50! :szok::szok:
:-):-)

reklama
Do góry