reklama
Nicole1603
Fanka BB :)
Nicole - ładna, a jaki wzór wzięłaś? Napisz później jak wam się sprawdza, bo ja na pierwszy okres też o czymś podonym myślałam.
Chciałam wziąć i kanapę i fotelik w żółte misie ale nie mieli do kompletu więc zamówiłam różowe z pieskiem. Dam znać
nicole - super to to, ja już mam wizje pokoiku dla Dorianka i takie mebelki też w nich są tylko boje się, że zanim spełnie marzenia Dorian będzie już żonaty
Hehehe a może się wyrobisz wcześniej Powiedzmy...do matury
A tak serio to drogie są takie mebelki. Gdyby nie to że sprzedaliśmy samochód nie wiem kiedy moglibyśmy sobie na nie pozwolić :\
Przypadkiem znalazłam fajną przywieszkę na szybę Baby on board. Nie żadna naklejka ani kartonik, który blednie, na dodatek sprzedający jest z Łodzi, więc chyba zakupię
PLAYGRO_Przywieszka do samochodu_BABY ON BOARD_ (1740542804) - Aukcje internetowe Allegro
Very nice! My też mamy z misiem, tylko całą niebieską
justme- zła kobieto- nie kuś !
To za te jaja z mojej @
Nicole1603
Dziewczyny czy kupowałyście już dzieciom nocniki?
Ja się wacham między tym - NOCNIK KACZKA NOCNICZEK 3w1 FISHER PRICE T6211 (1757693436) - Aukcje internetowe Allegro a tym- NOCNIK NOCNICZEK FISHER PRICE MÓWI ŚPIEWA POLSKI (1757693447) - Aukcje internetowe Allegro
Pomóżcie mi się zdecydować;-)
Wybaczcie jeśli temat ten był już poruszany
Ja się wacham między tym - NOCNIK KACZKA NOCNICZEK 3w1 FISHER PRICE T6211 (1757693436) - Aukcje internetowe Allegro a tym- NOCNIK NOCNICZEK FISHER PRICE MÓWI ŚPIEWA POLSKI (1757693447) - Aukcje internetowe Allegro
Pomóżcie mi się zdecydować;-)
Wybaczcie jeśli temat ten był już poruszany
agulam
nicole my tez mamy najzwyklejszy za kilka zloty,wg mnie nie ma sensu kupowac drogiego ale to tylko moje zdanie
nikita ostatnio siostra mi kupila w promocjiu w rossmanie ale nie pamietam z ilu na ile
Oleska,justme(bo wiem ze sprzedajecie) albo inne mamusie dAJCIE NAMIARY na waszze konta na allegro,moze moja siostra by cosik wybrala dla synka ,on jest nieduzy,drobny, wazy teraz 9 kilo,ma11 m-cy.
nikita ostatnio siostra mi kupila w promocjiu w rossmanie ale nie pamietam z ilu na ile
Oleska,justme(bo wiem ze sprzedajecie) albo inne mamusie dAJCIE NAMIARY na waszze konta na allegro,moze moja siostra by cosik wybrala dla synka ,on jest nieduzy,drobny, wazy teraz 9 kilo,ma11 m-cy.
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
agulam, ja sprzedaję małe ciuszki, max 74 cm, więc na pewno będą za małe
Nicole, nie umiem doradzić, bo ja jak Nikita mam taki zwykły za 7zł i sprawdza się super, choć teraz już będę kupować dla Jagody miękką nakładkę na sedes
Nicole, nie umiem doradzić, bo ja jak Nikita mam taki zwykły za 7zł i sprawdza się super, choć teraz już będę kupować dla Jagody miękką nakładkę na sedes
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Nicole wg nocnik powinien być jak najprostszy aby nie stał się dla dziecka zabawką, my mamy zwykły niebieski za 8zł
Nikita wchodzisz na strony sklepów które Cię interesują, wybierasz zakładkę gazetki lub promocje i do dzieła ;-)
Nikita wchodzisz na strony sklepów które Cię interesują, wybierasz zakładkę gazetki lub promocje i do dzieła ;-)
reklama