reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
nicole - super to to, ja już mam wizje pokoiku dla Dorianka i takie mebelki też w nich są :) tylko boje się, że zanim spełnie marzenia Dorian będzie już żonaty :-D

Nicole - ładna, a jaki wzór wzięłaś? Napisz później jak wam się sprawdza, bo ja na pierwszy okres też o czymś podonym myślałam.

Chciałam wziąć i kanapę i fotelik w żółte misie ale nie mieli do kompletu więc zamówiłam różowe z pieskiem. Dam znać :)

nicole - super to to, ja już mam wizje pokoiku dla Dorianka i takie mebelki też w nich są :) tylko boje się, że zanim spełnie marzenia Dorian będzie już żonaty :-D

Hehehe a może się wyrobisz wcześniej;) Powiedzmy...do matury ;)
A tak serio to drogie są takie mebelki. Gdyby nie to że sprzedaliśmy samochód nie wiem kiedy moglibyśmy sobie na nie pozwolić :\

nicole my tez mamy najzwyklejszy za kilka zloty,wg mnie nie ma sensu kupowac drogiego ale to tylko moje zdanie

nikita ostatnio siostra mi kupila w promocjiu w rossmanie ale nie pamietam z ilu na ile

Oleska,justme(bo wiem ze sprzedajecie) albo inne mamusie dAJCIE NAMIARY na waszze konta na allegro,moze moja siostra by cosik wybrala dla synka ,on jest nieduzy,drobny, wazy teraz 9 kilo,ma11 m-cy.

agulam, ja sprzedaję małe ciuszki, max 74 cm, więc na pewno będą za małe:)

Nicole, nie umiem doradzić, bo ja jak Nikita mam taki zwykły za 7zł i sprawdza się super, choć teraz już będę kupować dla Jagody miękką nakładkę na sedes:)

reklama
Do góry